Dejong kérdése:
Nagyon kevéssel nyomok fekve, súlyomhoz és edzésmúltamhoz képest is/104 kg súlyom,5. éve edzem, a csúcsom a 110 kiló. Miért ilyen kevés? Mit csináljak? Lehet átváltok egykezesre, többé nem nyomok rúddal
Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 10:12
1/7 anonim válasza:
nyomj egy kis cuccot magadba az a tuti
4/7 A kérdező kommentje:
Nem,testépítő edzés
2014. febr. 11. 12:00
5/7 anonim válasza:
A testépítés még mindig csak és kizárólag a formáról szól.Én is 110 kg vagyok 2 éve edzek és 100-al szériázok a teremben van olyan aki 180ba nyom 1-2-t de 2x szarabbul néz ki mint én. Egy ideje zavart de most már nem a formára koncentrálj ha a 80kg-os fekve nyomástól is fejlődik a melled akkor semmi baj
6/7 anonim válasza:
hát ha 5 éve edzel akkor szerintem én újat nem tudok mondani, nekem erőnövelésnél a hagyományos 4x6-os széria/ismétlésszám vált be, és csak 2,5-es tárcsákat pakoltam mindig fel, nyilván igy is elérsz majd egy pontot ahol stagnálni fogsz, de akkor ha nagyon frusztrál a dolog menj le 4x3-ig akár vagy 2-ig, plusz egy jó edzőpartner aki rásegit még egy két ismétlésre és motivál
7/7 anonim válasza:
én 4 éve edzem.
ku rva sz arul fejlődök én is. sokáig heti 1x edzettem az izmot, szerintem az kevés volt. amikor ment egy kis cucc akkor 150kg körül nyomtam fekve maxot. de amióta átváltottam A-B edzésmódszerre 2x edzek mindent, és bitang jól jön az erő üresen is. CSAK ALAPGYAKORLATOK, nagy súlyok, alacsony ismétlés(6 kb) és ez így nagyon bejön most nekem, nyilván az új ingerek miatt is. ajánlom hogy próbáld ki ezt, vagy eszközölj egy DRASZTIKUS VÁLTOZTATÁST, biztos hogy segíteni fog.
ezeket annak tudatában írtam hogy a kajád hibátlan, mert ugye 5év után már hibátlannak kell lennie, és grammra pontosan tudnod kell miből mennyit viszel be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!