Dejong kérdése:
5. éve edzem, sulyomhoz és edzésmultamhoz képest elég keveset nyomok fekve, /kb .108 max 110 kg/, mit tegyek hogy ez novekedjen? Hogy tudom javítani a fekvenyomásomat?
Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 15:48
1/7 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem ez a súly,amit ide írtam a max, tehát csak egyszerkétszer megy ki,mint utolsó széria
2014. febr. 3. 15:53
2/7 anonim válasza:
Hát ez valóban nagyon kevés, látnunk kellene az edzéstervedet, és a mell gyakorlatokat amiket végzel, mert itt valami nem stimmel!
3/7 anonim válasza:
Súlyod?
Eddig az esztétikum volt a cél vagy, hogy minél nagyobb súlyt mozgass meg?
4/7 A kérdező kommentje:
103 kiló vagyok....mindig is izomtömegre,minél nagyobb súlyra mentem..
2014. febr. 3. 20:29
5/7 A kérdező kommentje:
Fekvenyomás
Döntött pados nyomás kezisulyzoval
Tartogatás
Padlorol nyomás kezisulyzoval
2014. febr. 3. 20:30
6/7 A kérdező kommentje:
Tartogatás- tárogatás,elnézést
2014. febr. 3. 20:32
7/7 anonim válasza:
Hát akkor elég gyenge. De ez nem gond, mert simán fellehet vinni csak más edzésterv kell. Én váltanék a helyedben teljes test edzésre és csak a fő gyakorlatokra koncentrálnék.
Guggolás,fekvenyomás,húzódzkodás,evezés,felhúzás,mellről nyomás. Ezekre koncentrálnák főként ha az erő lenne a célom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!