Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tudnám megcsinálni hogy...

Lukács Bélaa kérdése:

Hogy tudnám megcsinálni hogy olyan 75 kilóra lemenjek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Valójában november 20.-a óta gyúrok, de az ünnepeket kihagytam, és január 6.-án kezdtem el komolyan. 84 kilóról kezdtem, most 80.3 vagyok. Kenyeret már nem eszek november óta. Édességet is csak nagyon ritkán. Általában próbálok minél fehérje dúsabb kaját enni ( csirke,pulykamell, hal) Kolégista vagyok ebédre mindíg megeszem amit adnak, nem nézem hogy mi van benne. Vacsorára ( edzés ) előtt is , de ha kenyér van vagy ilyesmi azt nem. Edzés után szoktam inni fehérje turmixot meg reggel. Tejsavót. Hétfőtől-Csütörtökig kondi, péntek-szombat foci. Kb 180 centi magas vagyok. Szerintetek ez jó így vagy valaki esetleg valamit tudna javasolni még?

2014. febr. 1. 12:45
 1/1 anonim ***** válasza:

1. Étrendet tedd tisztába, össze-vissza étkezéssel nem fogsz fogyni !

2. Kalória minuszba kell legyél, a fogyáshoz.

3. Ajánlatnék valami zsírégetőt (Revex 16)

4. Heti 4x 40-45 perc aerob, folyamatos mozgás megállás nélkül ! Szaladás, lassú tempóban vagy kerékpározás.

5. Súlyzós edzés heti 3x.

Ha ezeket betartod, meggyőző eredményt érhetsz el 2-3 hónapon belűl akár.

2014. febr. 1. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!