Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Súlyzózás és aerob, vagy...

Súlyzózás és aerob, vagy kardió a hatásosabb?

Figyelt kérdés
Sok mindenki mond sokfélét, ha megkérdezem. Szeretnék fogyni, de minimálisra szeretném levinni az izomvesztést a fogyókúra során. Van, aki azt mondja, hogy súlyzós edzés mellett 40 perc aerob válik be, mások csak a kardióra esküsznek. Szerintetek melyik lenne a jobb módszer? A diétát tudom, hogy fontos, nem hiába fogytam 17,5kg-t eddig. Még egy 10-es és megállok. :)

2014. febr. 8. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a súlyzós + aerob (esetleg intervallum kardió) a legjobb, ez nem kérdés. :)
2014. febr. 8. 12:30
 2/4 anonim válasza:
Ha fogyni akarsz, akkor kevés CH-t eszel nyilván, tehát a kardióhoz nincs elég CH a szervezetedben, zsírt pedig nincs idő bontani, így bukod a fehérjéidet (izmaidat). Marad az aerob, amikor van idő a zsírodból fedezni a mozgáshoz szükséges energiát.
2014. febr. 8. 18:16
 3/4 A kérdező kommentje:
És esetleg valaki egy jó aerob edzéstervet/tippet tudna adni? :)
2014. febr. 8. 20:16
 4/4 anonim válasza:
Én gyalogolni szoktam ha szép idő van, ha esik valami szmötyi akkor szobabicaj, de jó az elipszis tréner is meg a rendes bicikli is (mondjuk nem februárban).
2014. febr. 8. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!