Formásodni, izmosodni szeretnék, mert vékony vagyok. Ezek az eszközök közül melyiket vegyem meg? Tanácsokat várok.
[link] Ezek közül egyet megvásárolhatnék.
Melyik legyen ez? Vékony, magas lány vagyok, és szeretném ha szép izmos lábaim, fenekem lenne. Na meg a felső testem is vékonyka. Melyik válasszam szerintetek?
Én a 3. számúra gondoltam.
Az is ide tartozik,hogy ha használok majd ilyet, mit csináljak,hogy ne menjen át fogyásba a dolog? Félek,hogy még azt keveset is leadnám, ami most rajtam van.Örülnék,ha válaszolnátok.
Rendes neked való tömegnövelő étrendet kell követni, normális súlyzósat vagy sajátsúlyosat edzeni, és nem mindenfelé futkorászni, mert az nemhogy nem izmosít, de csak energiát fogyaszt, amivel ha nehezen hízó az ember nem jár jól.
A képen szereplők közül mindegyik hótfelesleges. Tipikus női áledzős készülékek, gondolom baromi drágán.
2 ezer ft körül vannak.
De ha feleslegesek akkor nincs értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!