Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ab generatort próbálta már...

Ab generatort próbálta már valaki? tényleg olyan hatásos?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 7. 10:55
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
A sok szkeptikusnap meg üzenem,hogy ha még nem próbálták ki,akkor itt az ideje,és inkább utána nyilatkozzanak róla,a "szerintem" szó nem túl meggyőző. ;)
2015. febr. 2. 19:47
 12/21 anonim válasza:
Én egy hónapja használom, diéta mellett, de nagy változást nem vettem észre. Minden nap 100-at csinálok, többet nem is nagyon bírok, 2-es fokozaton. Annyi, h rettenetes izomlázat tud okozni, a hasban,meeg fáj a karom, máshol nem érek semmit. De van akinek, a combjába is van tőle, attól függ hogy használja az ember. Azért nem adom fel...
2015. febr. 8. 14:27
 13/21 Zsolle válasza:
100%

Hajolj kicsit előrébb, akkor nem fog a karod annyit dolgozni, és más izom végzi helyette a munkát.

Sose hittem hogy gépektől fogyjon az ember, hát nem is!

Viszont ha mozogsz, az már jó. Ha izomlázad van, az azt jelenti hogy az izmaid jól megmozgattad. Egészségesebb leszel. Persze ha mozogsz és dupla annyit eszel, akkor nem lesz eredmény.

De tény, hogy minden fajta mozgás, edzés zsírt éget ha elég sokáig végzed. A gépektől nem fogysz, viszont kíméli a tested, ez pl a gerinced. Mi vettünk egyet és nem bántuk meg.

Egészségesebbnek érezzük magunkat és az már jó, és még pár kilóval kevesebbek is vagyunk.

De aki azt várja hogy a géppel 2 hónap alatt 10-15 Kg-al kevesebb lesz, az ne vegye meg, inkább gyűjtsön zsírleszívásra.

2015. júl. 30. 09:36
 14/21 anonim válasza:
100%

# 6/13 hozzászóló írt egy égbekiáltó hazugságot azzal, hogy ő 2 perc alatt 150-200 csinál.

Azt nagyon szívesen megnézném, hogyan csinál 2 másodpercenként 3 gyakorlatot :)))))))))))

Ez a duma még reklámnak is gagyi,de az utolsó hozzászólók között is akad átlátszó a reklámszöveg.

2015. szept. 25. 10:15
 15/21 anonim válasza:
11%
Tehát összesítettem a dolgokat a korábbi hozzászólásokból, és ez a gép sz@r.
2016. márc. 8. 16:22
 16/21 Valentinius válasza:
100%
Én sem vettem még meg. Igazából csak pár hónapja ismerem. Egyik haverom és a párja viszont megrendelte. Nem nyilatkoznék róla, de volt alkalmam kipróbálni. Először tényleg nehéz. Szerintem a reklámban is azért mondják az 5 percet, mert annál többet nem igazán lehet csinálni kezdőként, kivéve, aki már régóta hasazik. Iszonyú izomlázat csinál. A cimbimnél eltüntette a sörhasát napi 10, majd már 15 perces edzésekkel. Természetesen jelentősen korlátozta a sörivást, pizzázást, édességek fogyasztását. Nekik kb fél éve van meg, és elégedettek. Lehet, hogy megrendelem, mert az a pár alkalom, ami alatt használtam igaz, hogy kemény volt, de nem fájdult meg a derekam. A haver is azt mondta, hogy sem a dereka, sem a nyaka nem fájdult meg, mint a sima otthoni edzéseknél (pl.8 Min Abs Workout-os videók és társai). Úgyhogy összességében csak ajánlani tudom. Akinek viszont nincs semmi tapasztalata a gépről, persze szerintem se írjon se pozitív, se negatív választ.
2016. márc. 14. 08:30
 17/21 Valentinius válasza:
68%
Még csak annyit felejtettem el az előző hozzászólásban, hogy azért ne mindennap használjuk. Állítólag a napi 5-10, majd 15 perc rendben, de elég csak minden másnap csinálni, hogy tudjon pihenni, fejlődni az izom.
2016. márc. 14. 08:36
 18/21 Végh Boglárka válasza:
Hát én 2hónapja csinálam 500at megcsinálok minden nap 2.on de nincs kocka hasam annyi hogy fogytam de kevesebbet eszek . De biztos hogy hatásos :)
2016. ápr. 22. 20:54
 19/21 anonim válasza:

2 hónapja szültem megereszkedett a hasam szó szerint kinyúltak az izmaim és némi felesleg is maradt rajtam a terhesség után. Anyunak volt ez a gépe de ő nem használta így nekem adta. 2 hete csinálom eddig 2 pihenőnapot beiktatva minden nap egyre többet pár napja a legerősebb fokozaton :) hogy kockahasam nincs és nem is lesz ettől az tény nem is várom! De!!! Már 2 hét alatt 3 centivel összébb ment a hasam és ennek örülök! Egyébként én az 5 percet amit mond a reklámban a gép szerint èrtelmeztem, amit mér edzés közben.. az az 5 perc pihenőkkel 20 is van :D

Aki azért olvassa a kommentem mert vacilál hogy vegyen e, üzenem: ha használni fogod kitartóan legalább minden másnap akkor van értelme! De ha csak a törölköződ dobod rá esténként száradni akkor felesleges:D

2017. febr. 15. 22:22
 20/21 anonim válasza:
szerintem nagyon jó, na a zsírt nem olvasztja le remélem azt mindenki tudja ahhoz diéta kell mellé, de szépen formál
2017. márc. 18. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!