Ab generatort próbálta már valaki? tényleg olyan hatásos?
Hajolj kicsit előrébb, akkor nem fog a karod annyit dolgozni, és más izom végzi helyette a munkát.
Sose hittem hogy gépektől fogyjon az ember, hát nem is!
Viszont ha mozogsz, az már jó. Ha izomlázad van, az azt jelenti hogy az izmaid jól megmozgattad. Egészségesebb leszel. Persze ha mozogsz és dupla annyit eszel, akkor nem lesz eredmény.
De tény, hogy minden fajta mozgás, edzés zsírt éget ha elég sokáig végzed. A gépektől nem fogysz, viszont kíméli a tested, ez pl a gerinced. Mi vettünk egyet és nem bántuk meg.
Egészségesebbnek érezzük magunkat és az már jó, és még pár kilóval kevesebbek is vagyunk.
De aki azt várja hogy a géppel 2 hónap alatt 10-15 Kg-al kevesebb lesz, az ne vegye meg, inkább gyűjtsön zsírleszívásra.
# 6/13 hozzászóló írt egy égbekiáltó hazugságot azzal, hogy ő 2 perc alatt 150-200 csinál.
Azt nagyon szívesen megnézném, hogyan csinál 2 másodpercenként 3 gyakorlatot :)))))))))))
Ez a duma még reklámnak is gagyi,de az utolsó hozzászólók között is akad átlátszó a reklámszöveg.
2 hónapja szültem megereszkedett a hasam szó szerint kinyúltak az izmaim és némi felesleg is maradt rajtam a terhesség után. Anyunak volt ez a gépe de ő nem használta így nekem adta. 2 hete csinálom eddig 2 pihenőnapot beiktatva minden nap egyre többet pár napja a legerősebb fokozaton :) hogy kockahasam nincs és nem is lesz ettől az tény nem is várom! De!!! Már 2 hét alatt 3 centivel összébb ment a hasam és ennek örülök! Egyébként én az 5 percet amit mond a reklámban a gép szerint èrtelmeztem, amit mér edzés közben.. az az 5 perc pihenőkkel 20 is van :D
Aki azért olvassa a kommentem mert vacilál hogy vegyen e, üzenem: ha használni fogod kitartóan legalább minden másnap akkor van értelme! De ha csak a törölköződ dobod rá esténként száradni akkor felesleges:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!