Hmm. én másra használnám az biztos. Miért nem jó a sok sima, eszköz nélküli gyakorlat, mint a hasprés, lábemelés stb. ?
2014. febr. 7. 10:58
2/21 anonim válasza:
Egy biztos akik lefogytak és mutatják őket, azok nem ettől fogytak le :D A napi 5 perc biszim-ba.szom géptől, hanem edzőterembe keményen dolgoztak. Ez a gép reklámnak jó másnak nem :D
Étrend nélkül ne is álmodozz :D
2014. febr. 7. 11:59
3/21 anonim válasza:
80 kg-om, nem bíznám pár db csőre, összetőre alattam :D
2014. febr. 7. 12:00
4/21 anonim válasza:
Sose fogom megérteni, miért kell egy olyan dologért 25 ezret kiadni, ami ingyen is elvégezhető. Sőt, egy kis utánaolvasással sokkal jobb edzés állítható össze.
2014. febr. 7. 15:52
5/21 ShadowLord válasza:
Sziasztok!
Nem rég vettünk egy ilyet gépet párommal közös használatra.Szkeptikus voltam mert általában nem hiszek az ilyen csoda gépekben. Amit tudni kell nem vagyok egy vékony ember ezért azt hittem majd nem bírja alattam a gyűrődést a gép,de kellemeset csalódtam egy igen masszív darab és egy 100kg ember is simán használhatja. Járok folyamatosan edzésre már több éve de ez a gép olyan izmokat mozgatott meg amiket nem is hittem:).Szóval szerintem aki rá szán napi 15 percet és 6x15 szériát lenyom rajta s diétázik is meg lesz az eredmény!De mellette egy kis kardio azért nem árt:)
2014. febr. 28. 06:12
6/21 anonim válasza:
Én másfél hete használom és tényleg nagyon jó. Szkeptikus voltam a sok röhejes reklám miatt,de egy testépítő barátomnak van és azt mondta szuper, ezért végül megvettem.Másfél hét használat után már határozottan látszik az eredmény és érzem is. Csináltam felüléseket is rengeteget, van egy ab king prom ( vacak),de ilyen eredményt szerintem nem lehet ezekkel elérni ennyi idő alatt,ráadásul mindegyiktől megfájdult a hátam, ettől nem. A legmagasabb alatti fokozaton csinálok napi 150-200-at, ez kb 2 perc, de többet nem bírnék, viszont úgy érzem,hogy ez elég is. Nagyon jó befektetés otthonra. Egyébként egy nem túl sportos vékony nő vagyok, nem is akarok hatalmas izmokat, arra amire nekem kell ez a gép tökéletes.
2014. jún. 26. 12:03
7/21 anonim válasza:
Nemrég hoztak egy ilyet terembe, még csak párszor használtam, de szeritem teljessen jó. Úgy az igazi, hogy az ember csinál mindenféle hasgyakorlatot amit csak tud és ezt is nyomja még mellé. Szerencsére elég átfogóan edzi a hasfalat és az alsó hátat, sőt a seggedet is lehet érezni ahogy dolgozik. Az egyetlen kifogásom, hogy néha nehéz tartani magamat amikor már kivagyok fáradva és ez zavar a koncentrációban.
2014. aug. 2. 23:21
8/21 anonim válasza:
sziasztok! Én mindankinek ajánlom!!! Szuper! eleinte nehéz, és szinte lehetetlennek tünik az hogy ezt 5 percig csinald, mert rettenetesen megeröltető, de egy idő után észreveszitek higy egyre egyszerübb és jobban megy. ÉS KARCSÚSODSZ! Nekem 1,5 honapja van meg de többen megjegyezték hogy fogytam!! :) C
2014. szept. 9. 09:56
9/21 anonim válasza:
Valami azt súgja az utolsó pár hozzászólót erős szálak fűzik a wsteleshophoz ... ,,Szuper,,
2014. dec. 3. 09:56
10/21 anonim válasza:
Én negyedik napja használom,erős hasi izomlázat érzek tőle és a karomban is érzem :)) ami jó hír :)) ajánlani tudom mindenkinek! Minden nap egyre könnyebb vele edzeni,érdemes kitartóan csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!