Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Baj, ha nem tudom grammra...

Baj, ha nem tudom grammra kiszámolni az êtkezésem?

Figyelt kérdés
Diák vagyok, a sulis menzáról már kiiratkoztam. Reggelire zsirszegeny turobol keszult korozottet, fott tojast es kigyouborkat szoktam enni :) Delutan mikor hazaerek, sutok csirkemellet (olivaolajjal, az nem tudom mennyire jo) es rizst eszek melle. Vacsira egy adag feherje shake. Fogyni szeretnek. Heti harom kezilabda edzesem van, es egyszer megyek komdiba.
2014. febr. 4. 06:15
 1/2 anonim ***** válasza:

reggel kellene a gyors fehérje, este pedig a lassú, tehát pont fordítva ülsz a lovon... nem baj, ha nincs grammra kiszámolva a kajád, de akkor azon se csodálkozz, ha nem azt az eredményt kapod, amit szeretnél...

amúgy ha tudnánk mibõl mennyit eszel és legalább a súlyod, akkor tudnánk tanácsot is adni... mindenesetre ez így nagyon kevésnek tûnik, és a napi 3* étkezés is ergya.

És a hiányos étrendnek mindig zabálás és hízás a vége.

2014. febr. 4. 08:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Megközelitőleg kitudod számolni, alapból ha csirkét sütsz megméred h mennyi az annyi. Mondjuk 2 étkezést abbol fedezel akkor már betudsz határolni 2kajálást plusz ott a reggelid, amit lemérsz. Ez 3 étkezés + a shake (ez kb 100g feherje lehet, csak kerdés miből mennyit.

meg eszel még kétszer valamit és kész.

én se grammra pontosan számolok.

2014. febr. 4. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!