Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ezek után lehet...

Szerintetek ezek után lehet még valaha súlyzózni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Baleset érte a kezem.Leestem és kiment a könyököm,roncsolódtak az ízületeim.2 műtéten estem át,visszatették a csontokat a helyére és az ízületeket is megműtötték.Eddig a balesetig folyamatosan jártam terembe.Volt valakinek ilyen súlyosabb problémája,ami után helyrejött és ismét tudott edzeni?Vagy itt vége mindennek?Örülhetek ha egyáltalán tudok majd dolgozni?
2014. jan. 30. 10:01
 1/3 dirtboy ***** válasza:
ezt a doki tudja csak megmondani,mi nem tudjuk mennyire sikerült helyre hozni.
2014. jan. 30. 10:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát Németországban csinálták a műtétet.Elvileg jól sikerült,vagyis a lehető legjobban,ami tőlük telt.Arra gondoltam,hogy esetleg valakinek már volt súlyos sérülése és mégis felépült.DE igaz,majd az idő megmutatja mi lesz.Azért köszönöm.
2014. jan. 30. 10:37
 3/3 anonim válasza:
Sztem tudsz majd még eddzeni :) de azért kérdezd meg a dokit http://www.youtube.com/watch?v=1tRoUsqb1h0
2014. febr. 6. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!