Melyik az a fekvőtámasz módszer amivel a leggyorsabban lehet fejlődni? SOS!
Figyelt kérdés
A legbrutálisabb módszerekre vagyok kiváncsi. Most 50-et tudok megcsinálni egyszerre. Febr. 5-én lesz fekvőtámasz verseny és addigra minimum 100-at lekéne nyomjak.
Nagyon fontos!!
2014. jan. 29. 20:53
1/6 Galaxis. válasza:
Esélytelen :)
Legalábbis csak akkor sikerülhet többet csinálni ha agyban eldöntöd. Akkor többet lehet csinálni mint ami az izomnak jól esik de akkor nagyon rá kell fókuszálni a dologra!
2/6 A kérdező kommentje:
Én is attól félek :// De azért jól jönne 1-2 tipp mivel tudnám addig kihozni a maximumot.
2014. jan. 29. 21:07
3/6 anonim válasza:
Egy hét alatt már semmi értelme erőlködni. Előtte lévő nap ne edzél, aznap egyél előtte sok szénhidrátot, plusz előtte 20-30 percel gyors ch. Vagy egy adag energizáló.
Amúgy 50-el nem sokra mész, de még 100-al se. Az elég lófarok bármi féle versenyhez. Aki a saját testsúlyával elszériázgat fekve, gond nélkül 100 fölé megy fekvőtámaszban.
4/6 anonim válasza:
megnézem mikor csinálsz 100 fekvőt szabályosan :DD Könyök nem lehet szélesebb mint a váll, mellkas mindig lentebb van a könyöknél. 100 fekvő elég jónak számít, még a keményebbek között is.
5/6 anonim válasza:
Könyök nem lehet szélesebb mint a váll? Wtf? :D Szerintem nem szűken akarja nyomni. Ha mégis akkor nem szóltam.
6/6 anonim válasza:
mit wtf te... a szabályos fekvő az szűken van. legalábbis tenyér nem lehet kintebb a váll vonalánál. Lehet a könyökkel rosszul mondtam , de a széles az nem szabályos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!