Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak hogy izmosabb...

Mit csináljak hogy izmosabb legyek/hízzak?

Figyelt kérdés

linkelek 1-2 képet amin rajta vagyok, az a helyzet hogy lassan 2 éve próbálgatom a különféle edzésprogramokat (kisebb nagyobb szünetekkel) és nem igazán akarnak használni főleg hízni nem tudok pedig nem ártana

nincs lehetőségem külön eszközökkel dolgozni szóval általában a fekvőtámasz és a barátai mellett maradtam

valaki esetleg tudna ajánlani valamit hogy mit csináljak?

(trollok kíméljenek)

képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jan. 27. 17:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
37%os te is olyasmiről beszélsz, amit olvastál egy könyvben de lemerném fogadni, hogy nem tudsz kézeneállásból egykézzel fekvőzni, még talán sima fekvőtámaszban sem úgyhogy nem tudhatod mennyire tesz rosszat az izületeidnek. Az, hogy a testépítők izületei szét vannak amiatt van, hogy agyatlanul edzenek túl sok súllyal. Sokkal biztonságosabb és hatásosabb egy kezdőnek ha edzővel teremben csinálja.
2014. jan. 27. 20:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Nézd, én 3 és fél éve edzek saját súllyal, 1 éve követem a fegyencedzés programját. A sima kézenállásból végzett fekvő már jó ideje megy, jelenleg a 7. lépésnél tartok, ami felemás fekvőtámasz kézenállásban, labdával. Soha, semmilyen problémám nem volt a vállammal, ellentétben jó néhány kondizós ismerősömmel.

Ha valaki lusta gondolkodni, és az kell hogy valaki rugdossa előre, akkor persze, fizessen a személyi edzőnek, mert az majd tudja helyette, hogy mit és hogyan. Csak ne egy lesérült exbajnokot válasszon, aki visszavonult oktatni xD

2014. jan. 27. 21:06
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor a lényeg hogy egyek sok tojást meg húst és inkább súlyzózzak mint fekvőzzek.
2014. jan. 27. 21:50
 14/14 anonim válasza:
Ha nincs pénzed állandó kondibérletre, vegyél otthonra két egykezes kézisúlyzót, azokkal nagyon sokféle és változatos gyakorlatokat lehet csinálni szinte minden izomcsoportra, és ha már kevés a súly, később tárcsákkal még tudod növelni a szintet.
2014. jan. 28. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!