Mit csináljak hogy izmosabb legyek/hízzak?
linkelek 1-2 képet amin rajta vagyok, az a helyzet hogy lassan 2 éve próbálgatom a különféle edzésprogramokat (kisebb nagyobb szünetekkel) és nem igazán akarnak használni főleg hízni nem tudok pedig nem ártana
nincs lehetőségem külön eszközökkel dolgozni szóval általában a fekvőtámasz és a barátai mellett maradtam
valaki esetleg tudna ajánlani valamit hogy mit csináljak?
(trollok kíméljenek)
képek:
Nézd, én 3 és fél éve edzek saját súllyal, 1 éve követem a fegyencedzés programját. A sima kézenállásból végzett fekvő már jó ideje megy, jelenleg a 7. lépésnél tartok, ami felemás fekvőtámasz kézenállásban, labdával. Soha, semmilyen problémám nem volt a vállammal, ellentétben jó néhány kondizós ismerősömmel.
Ha valaki lusta gondolkodni, és az kell hogy valaki rugdossa előre, akkor persze, fizessen a személyi edzőnek, mert az majd tudja helyette, hogy mit és hogyan. Csak ne egy lesérült exbajnokot válasszon, aki visszavonult oktatni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!