Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kis kori tej-tojás fehérje...

Kis kori tej-tojás fehérje alergiával lehet fehérje turmixot innom?

Figyelt kérdés
Tehát ezzel azt szeretném kifejezni hogy elszeretném kezdeni a testem izmait növeszteni, formálni. Súlyom 75-77 kg közt van 185 centi magas, hasamon sok a felesleg ,de a többi test részemen nem sok a zsír. tudom hogy fehérjével meg a többi amisovak ,stb... történet: kiskoromba megállapították hogy tej-tojás fehérje alergiám van tehát ha ittam tejet fuldokoltam, fájt a hasam ugyan ez a tojásnál is hogy megállás nélkül fájt a hasam, meg néha hasmenésem is volt, de ez most hogy betöltöttem a 19-et reggelente iszok kakaót (simán tejet nem szeretem)ami köztudott hogy fehérje van benne, és semmi bajom sincs tőle, megeszem a rántottát is ,semmi bajom, ha szabad úgy fogalmaznom hogy elmúlt az alergiám, de lehet ez csak kis dózisba igaz? ha meg iszom a napi turmixom ,akkor újra előjön az aleriga és fuldokolni kezdenék? ,vagy esetleg valami bélrendszeri bajom lenne? és még annyit hogy az iGA hiányom van...(immunrendszeri betegség), és ha szedném a fehérje turmixot akkor ez is lenne valami köze?: 100% Whey Protein a Scitec-től szeretném kipróbálni! segítsetek hogy minél hamarabb meg tudjam hogy mi vár rám!

2014. jan. 27. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:

a tejben a laktóz csinálja a balhét, de az nincs benne a tejsavóban, tehát elméletileg gondot sem okozhat.

de amúgy 70 pár kg-al nem nagy mutatvány szilárd élelmiszerbõl bevinni a fehérjét.

2014. jan. 27. 13:30
 2/6 A kérdező kommentje:
De végülis ihatom a turmixot, azon kívül mert allergiám volt, vagy van? vagy ezt orvos mondja meg?
2014. jan. 27. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:

bazeg..

Nem tudjuk hogy mit ehetsz, mert nem tudjuk milyen állapotban van a szervezeted, mire vagy érzékeny, miért vagy érzékeny valamire..

Ha áteresztő a bélfalad akkor vigyázz minden kajával, mert bármire reagálhatsz rosszul.

Ha ezt megoldod, akkor sokkal több mindent fogsz tudni enni, csökkennek az allergiák.

Van ám marha protein is, ami nem tej és nem tojás.

Honnan tudjuk, hogy 30-50g protein okozna-e gondot? Hát próbáld ki. Tejet én eleve hagynám, de te, aki érzékeny voltál rá tolod a kakaót reggelente. Most erre mit mondjunk?

Letisztíthatnád a táplálkozásod, és akkor beruházhatnál egy tojás vagy marha protein porra. De ha érzékeny vagy a tojásra, ha sz.ar állapotban van a bélfalad, akkor lehetsz tőle rosszul. A rántottádtól is rosszul lehetnél!

2014. jan. 27. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Az allergia egy komolyabb dolog, mint a hétköznapi laktózérzékenység (némi laktóz általában van a tejsavófehérje-koncentrátumokban), így inkább orvos tanácsát javaslom, nem a gyakorikérdésekét.

(na de ha a gyakorin azt javasolják, hogy fordulj orvoshoz, akkor figyelembe kell venned? hmmm)

2014. jan. 27. 13:44
 5/6 A kérdező kommentje:
hát köszi, ezt megjegyeztem, végülis én mindent megeszek, tejtermékeket is eszek, sajtot,túros dolgokat, tehát amibe van ,tej ,csak ismétlem lehet hogy nagy dózisba már gond lenne, neked erről mi a véleményed?
2014. jan. 27. 13:46
 6/6 A kérdező kommentje:
amúgy nem laktóz érzékeny vagyok!
2014. jan. 27. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!