Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Magas májenzim szint (60/38)...

Magas májenzim szint (60/38) mitől lehet?

Figyelt kérdés

Egészséges életmódot folytatok, testépítő életmódot, iszom tömegnövelőt és multivitamin készítményt: [link]

ebből kettő tablettát egy nap, az orvos azt mondja hogy ezért lehet magas (a proteint nem tudja hogy iszom máskülönben biztos azt mondaná), szerintem meg pont azért magas mert ez egy gyenge multivitamin készítmény és edzéshez kevés. Ti mit szóltok hozzá, ki járt még ilyen cipőben? Az emeléstől nem lehet?

2014. jan. 23. 15:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

egyébként mondja már meg vki miért magas a májenzimem, ha nem is iszom ismétlem nem koxolom!?

a szervezet így reagál az edzésre? meg a magas fehérje bevitelre?

2014. jan. 24. 13:26
 12/15 anonim ***** válasza:

ha nem iszol, nem kokszolsz, akkor 2 opció van:

1: mérgeznek valamivel

2: szar génjeid vannak, rosszul működik a májad

ennyi.

2014. jan. 24. 16:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Tök egészséges? A szívbillentyűjét gyakrabban cserélik, mint én az autómon a kopott gumit:D

Egyoldalúan táplálkozol és mesterséges vitaminokat szedsz, én nem csodálkoznék, ha ezt nem tűrné a májam sokáig.

Egyébként meg milyen alapon sértegetsz...és én vagyok a paraszt.

2014. jan. 24. 18:04
 14/15 A kérdező kommentje:
hallod ha már nem vagy tisztában a tested működésével minek pofázol bele? azt tudtad h a mai műtrágyás zöldségek max annyi vitamint tartalmaznak mint amennyi ész szorult beléd? o.O gondolkozz egy kicsit már..
2014. jan. 24. 22:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Mi van a műtrágyában, amitől nincs a zöldségben vitamin?

Ezt kifejtenéd bővebben, rendkívül kíváncsivá tettél.

2014. jan. 25. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!