Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fegyencedzés ha megvan a 3....

Fegyencedzés ha megvan a 3. szint akkor minden edzésen a 3. előtt le kell nyomi az elsőt és a másodikat? Vagy elég a 3. ról indulni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor nem kell előtte, de én azért néha beiktatok egy-két régebbi gyakorlatot
2013. júl. 21. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem! Miért a könyvben azt írták?
2013. júl. 21. 16:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem találtam erre utaló írást ,de szerintem elég kevés stimuláció az izmoknak egykét haladó gyakorlat így minden edzésen neki ugrok az minden szintnek az elsőtől és jutok ameddig bírom, persze nem lépek tovább ha nincs meg a haladó. "Azt gondolom így jobban erősödök "
2013. júl. 21. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Bemelegítő felvezetésnek jó lehet 1-2 sorozat a könnyebb gyakorlatokból.
2013. júl. 21. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
én kb 1órás edzést tartok, a gyakorlatok között nagyon kevés szusszanásnyi pihenőt tartok, a nehezebb gyakorlattal kezdem, és pl mikor már nem megy a fekvőtámasz, akkor a térdelős verzióját csinálom, mikor már nem megy a felhúzás, akkor bicskában és ígytovább és így tovább
2013. júl. 21. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!