Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Magas májenzim szint (60/38)...

Magas májenzim szint (60/38) mitől lehet?

Figyelt kérdés

Egészséges életmódot folytatok, testépítő életmódot, iszom tömegnövelőt és multivitamin készítményt: [link]

ebből kettő tablettát egy nap, az orvos azt mondja hogy ezért lehet magas (a proteint nem tudja hogy iszom máskülönben biztos azt mondaná), szerintem meg pont azért magas mert ez egy gyenge multivitamin készítmény és edzéshez kevés. Ti mit szóltok hozzá, ki járt még ilyen cipőben? Az emeléstől nem lehet?

2014. jan. 23. 15:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
mennyi a napi fehérje beviteled?
2014. jan. 23. 15:46
 2/15 A kérdező kommentje:

jelenleg 212 gramm edzésnapon, 180 más napokon.

szénhidrát pedig 376-320

4 szer edzem egy héten, csirkehúson rizsen és zabon kívül nincs más az étrendemben + a tömegnövelő és vitamin.

72 kg vagyok

2014. jan. 23. 15:53
 3/15 anonim ***** válasza:

Valami zöldség vagy természetes vitaminforrás?

Ez így nagyon egyoldalú táplálkozás!

2014. jan. 23. 16:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Fehérje elég lenne 2 g/ttkg, egyébkent nekem is magas, sportorvos azt monda így reagál a szervezet a terhelésre.
2014. jan. 23. 16:11
 5/15 A kérdező kommentje:

értem. szval akkor célszerű lenne egy sportorvoshoz fordulnom. köszi :)

a vitaminról mi a véleményetek? vmilyen hatóanyag okozhatja ezt? (bár én kétlem)

2014. jan. 23. 16:15
 6/15 anonim ***** válasza:
piálástól is lehet, vegyszerektől (munka?), koxtól, szar génektől.
2014. jan. 23. 20:36
 7/15 anonim ***** válasza:
drogoktól is, ezt kihagytam...
2014. jan. 23. 20:37
 8/15 A kérdező kommentje:
jaja, am tudtad h a kox nem feltétlenül veszélyes? viszont ha hülyeségeket írsz attól előbb utóbb hülye leszel..
2014. jan. 23. 23:04
 9/15 anonim ***** válasza:

jaaaa, hogy koxolsz és magas a májenzimed és ezen te csodálkozol?:D

Nincs több kérdésem bíró úr!

2014. jan. 24. 09:35
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem hogy bárhol is kijelentettem volna.. ha azt mondom hogy a lótrágyának szar az íze nem azt jelenti h ettem is te paraszt, csak azt h vagyok annyira okos és kitudom következtetni, nézz csak rá Arnoldra 67 éves és tök egészséges, azt mondom, h nem feltétlen veszélyes a kox te agy! nem azt h használom -.-
2014. jan. 24. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!