Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Börtönben, hogy olyan kigyúrt...

Börtönben, hogy olyan kigyúrt néhány rab?

Figyelt kérdés

Fegyencedzők ne írjanak, nem érdekel mit írnak a könyvben.

http://www.youtube.com/watch?v=AMowfhlv3CY itt egy videó egy erőemelő versenyről a börtönben, nem csak nagyok de elég erősek is. Főleg arra lennék kíváncsi, hogy olyan kaja mellett ez, hogy lehetséges? Tehát napi 3 étkezés, semmi kiegészítő, rendszertelen edzés.

2014. jan. 19. 23:28
 1/7 Valter6672 ***** válasza:
Ennyi dolguk van :D Nyilván, én nem tudom hogy zajlik bent az élet, remélem sose fogom megtudni :D de szerintem megy a koksz rendesen és a kaját is megoldják szerintem, ha csak nem húzzák be a gyengébbik felektől. Ez kb olyan, mint hogy tiltott cucc a koksz, azt' közbe a rendőrök X %-a tolja...
2014. jan. 19. 23:35
 2/7 anonim ***** válasza:
a kox bejut, a kaja közel sem olyan szar, mint hinnénk, tápkieghez meg lehet, hogy magától is hozzájuthat, de az nem is olyan létfontosságú.
2014. jan. 20. 00:49
 3/7 anonim ***** válasza:
A vidiben Amerika van.Itthon elvétve találsz ilyet.Nincsen konditerem.Akit ismerek és elég jó formával jött ki,nagy is meg szálkás is ő egy nap 3x edzett,evett amit csak tudott és szteroidokat szedett.Az edzés amit csinált leginkább a Fegyencezés és a Street workout keveréke volt,csak logikátlan eszetlen összevissza módon.Mikor mondtam neki,hogy léteznek ezek rendszerbe szedve azt sem tudta miről beszélek,azt mondta ezek hülyeségek,őt nem érdekli.Pl minden nap addig húzódzkodott bicepszre valami felfúrt sz/aron ameddig csak bírt,egy nap többször,meg fekvő közben egymáson feküdtek háttal,meg a fekvenyomásra találtak ki valami seprűnyeles csimpaszkodós variációt,meg rugdosták egymás combját,ütötték a falat,mert ahol volt az volt a megfélemlítő,hogy szét van ütve a szeiken.
2014. jan. 20. 02:24
 4/7 anonim ***** válasza:
+ az erõsebb elveheti a gyengébb kajáját, sõt vannak akik bizonyos adaggal adóznak a védelemért... illetve, hogy csak õ bánthassa...
2014. jan. 20. 06:38
 5/7 anonim ***** válasza:

A börtönben olyan menü van hogy beszarsz, már nem úgy esznek mint régen, főleg kint.

A másik a kox, az bent hasznos lehet neke ha nagy, így nyomja ezerrel.

2014. jan. 20. 08:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Az alvást se hagyjuk ki, napi 10-12 óra alvással szépen lehet regenerálódni. Mi meg itt kint örülünk ha megvan a 7-8 óra.
2014. jan. 20. 12:39
 7/7 anonim válasza:
A börtönmenüt szívesen látnád te otthon is! A kaja jó és egészséges, a kox és a többi szemét bejut, ezeknek a férgeknek meg nincs más dolga, mint gyúrni. Komplett erőgépek mennek ki a sittről, tele bosszúval és agresszióval.
2014. jan. 22. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!