Hogy oldjam meg a fehérjebevitelt hús és fehérjepor
nélkül?
Figyelt kérdés
Járok kondizni és fehérjével úgy tudom jobban fejlődnek az izmok, de csirke és más hús evésére nincs lehetőségem, fehérjeport meg nem akarok enni/inni. A közelben van egy Penny, ott be tudnám szerezni a cuccokat, de nem tudom, mit kéne. Vannak tippeim pl. joghurt, tej vagy ilyesmi, de nem tudom pontosan,meg azt se, hány gramm fehérje kéne.
Úgy vettem le hogy jár kondizni de nem ott lakik és az edzés utáni fehérjebevitelt szeretné valahogy megoldani. Ha a gyorsfelszívódású fehérjeturmixok kilőve, akkor amit a penny-ben tudsz venni (talán) az a túró és Cottage Cheese plussz szőlőcukor szénhidrátnak. Remélem jól értelmeztem a dolgot...
2014. jan. 16. 20:11
12/17 anonim válasza:
A túró caseint tartalmaz, ezért az nem lesz jó edzés utánra, mert az lassú felszívódású fehérje.
2014. jan. 16. 20:20
13/17 A kérdező kommentje:
Bocs, tényleg nem szóltál le, nem kellet volna felkapnom a vizet. Beleolvastam a sárga kapszulába, de nekem kicsit sok. Én csak erősödni akarok az életmódomon nem nagyon akarok változtatni.
2014. jan. 16. 20:56
14/17 A kérdező kommentje:
Jól értelmezted, de akkor mit egyek, ha nem tudok húst fél órán belül, porokat, tömegnövelőket meg ilyeneket meg nem akarok?
2014. jan. 16. 20:58
15/17 anonim válasza:
Nem tudom, hogy meg tudod e oldani, de vihetnél magaddal pár főttojást edzés utánra.
2014. jan. 16. 21:27
16/17 anonim válasza:
Szerzel íjat,nyilat,kimész az erdőbe és lősz mókust,nyulat,madarakat.És utánanézhetsz a kötél csapdák készítésének.Kirakod őket az erdőbe és minden reggel leellenőrzöd,hogy van-e kapás.Horgászhatsz is a halakban sok a fehérje.
2014. jan. 16. 21:28
17/17 anonim válasza:
Baz_dki azon ne akadj már fenn, hogy közvetlen edzés után fél órával nem tudsz húst enni. Ezért nem eszel húst? Hát te bolond vagy. :D És ha edzés után 1 órával, vagy 1,5 órával eszel akkor mi van? Semmi, nem halsz bele, amatőr szinten, naturalban meg baromira nem számít +- fél óra az evés időpontját illetően...
Nyugodtan egyél húst akkor mikor hazaértél. Ha az az edzés vége után 1-1,5 órával, de még ha 2 órával is van, akkor is mehet. Ezen ne múljon. Ilyen hülyeség miatt nem enni húst... Hát a pofám leszakad komolyan. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!