Van értelme aerobnak?
Figyelt kérdés
Üdv !
Melóhelyre gyalog megyek/jövök 10 perc itthonról !
Edzőterembe heti 3x 15 perc oda és 20 perc vissza !
Ez elég a vérkeringésemnek :D :
2014. jan. 16. 13:15
1/9 A kérdező kommentje:
vagyis külön még 1 nap elmenni az edzőterembe aerobozni ?
2014. jan. 16. 13:17
2/9 anonim válasza:
mi a francnak kell az aerobhoz edzőterembe menni ?
Edzőterembe akkor kell menni ha súlyokat akarsz emelgetni, mint a droidok.
Aerobozni otthon is lehet.
Persze ha sok a pénzed akkor nyugodtan cseszd el kondijegyre/bérletre.
3/9 A kérdező kommentje:
Figyelj oda, én már régóta edzek, heti 3x oda van írva, a teremig 15 perc és 20 perc vissza az utam :) Te droid :
2014. jan. 16. 13:30
4/9 anonim válasza:
addig amíg fölé nem kerülsz, minden mozgás aerobnak számít.. sõt az egyhelyben fekvés is..
5/9 anonim válasza:
szerintem inkább lóbáld a kolbászt a piranháknak. Helyettesíti az aerobot..
6/9 A kérdező kommentje:
44%-oddal húzz el senki nem kíváncsi rád
2014. jan. 16. 13:39
7/9 anonim válasza:
függ a célodtól is, de egy aerob tartományú séta nem helyettesít egy kardio edzést.
8/9 anonim válasza:
Rosszul tudod.
Az aerob sokkal jobb a fogyáshoz, mint a kardio.
A kardio az állóképpességedet javítja, a zsír leadásához lassabb tempójú mozgásra van szükség.
9/9 anonim válasza:
Az étrend a mérvedő, tök mind1 hogy aerobozal vagy kardiozol, ha egyiket se végzed, de grammra pontosan bevan lőve az étrended, akkor is fogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!