Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mindenki azzal piszkál,...

Mindenki azzal piszkál, milyen egyoldalú a testépítő étrend és már úgy látom, igazuk van, szerintetek?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__5258..

Ezt írtam ki múltkor, de most már nem csak a családból kapom a beszólásokat.

Naponta háromezerszer elmondom nekik, hogy igaz hogy egyoldalú, de megvan minden amire egy egészséges embernek szüksége van, de nem hiszik el!! Még egy orvos sem!(Körzeti is azt mondja, hogy ez az étrend rossz, kell csoki meg tej, meg péksütemény is).

Ma elrejtették a konyhai mérleget is. Már nagyon ideges vagyok, mit csináljak? Elköltözésre anyagi okok miatt egyenlőre nincs lehetőség, ilyeneket ne írjatok.

2014. jan. 15. 20:19
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem hiszem el, 18 felett vagy, hogy engeded hogy szórakozzanak veled?
2014. jan. 15. 20:24
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy látom, itt nem az étrendek milyenségéről van már szó, hanem a családod elmebetegségéről. Bocs. Racionalitásnak nyoma sincs náluk.
2014. jan. 15. 20:29
 3/38 anonim ***** válasza:
Sokféle zöldség kell, ez az aranyszabály. Ennyi.
2014. jan. 15. 20:31
 4/38 anonim ***** válasza:
Inkább röhögd ki őket és magyarázd el nekik, hogy ők lesznek betegek, nem te.
2014. jan. 15. 20:32
 5/38 anonim válasza:

Hú mekkora szükség volt péksüteményre akkor is amikor még ki sem találták. Még nem hallottam olyanról,aki péksüteményhiányban halt volna meg. Javítsatok ki ha tévedek :DDD

Az,hogy egyoldalú,nem jelenti azt,hogy káros. Mert nem muszály csak csirkét bevinni a szervezetbe. Lehet az hal is,marha is. A szénhidrátokat is lehet variálni. Meg mondja már el nekem valaki mi szükség a Colára? Szerintem beszélj a szüleiddel,vagyis próbáld meg,neked ez így felel meg,és ajánlom elolvasásra az élelmiszerek hátulját ( összetevők) mielőtt beviszik azt a sok szennyet a szervezetükbe.

2014. jan. 15. 20:34
 6/38 A kérdező kommentje:
saxx, amíg ők fizetik a kajám egy részét és otthon lakok, addig nem tudok mit tenni ellenük.
2014. jan. 15. 20:36
 7/38 Valter6672 ***** válasza:
Na hát ha velem ilyet csinálnának, tuti lebontanám otthon a falat... Sokszor engem is izélnek, hogy "porozok" bár hál' istennek muterom fejlődik a korral, és amit elmagyarázok neki, fel is fogja, a többiekkel ellentétben, akik azt hiszik, hogy a portól vagyok izmos és ha abbahagyom összesek. Bár ezekre az emberekre egy idő után imunnis leszel. Ha velem így bánnának tuti nem lennék velük jóba és tuti mondanék/csinálnék valami olyat, amin elgondolkoznának egy kicsit, már ha tudnak olyat.
2014. jan. 15. 20:38
 8/38 A kérdező kommentje:

De még az orvos is megmondja, hogy a változatos étrendben szerepel a fehér kenyér, fehér liszt, napraforgóolaj, hülyeség omega3-ra költeni, a protein meg műizom (ez már más téma, hülye a fickó és kész :D).

És a szüleim most kaptak egy nagyon erős támaszt a dokitól! És innentől kezdve nekem végem lett mint a botnak.

2014. jan. 15. 20:39
 9/38 anonim ***** válasza:

Olvastass velük szakirodalmat.

Búza liszt káros hatásairól,

napraforgó olaj káros hatásairól, fehérjefogyasztás előnyeiről stb.

2014. jan. 15. 20:42
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, a tizenévesek fele cigizik, drogozik, 95% iszik, ők mégis megoldják, hiába tiltják a szülők. Menjetek sportorvoshoz, de én azt mondom szüleidnek kéne órvos!
2014. jan. 15. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!