A testépítő étrend egyben egészséges is? Nem terheli le egy szervünket se? A testépítők is addig élnek, mint egy átlagos ember?
Már pedig hü.lye vagy drága testvérem. Fehérje, ami a csirkemellben van az is terheli a vesét, de normális folyadékbevitelnél meg sem kottyan, + ha nincs baj a veséddel. Amibe az ismerősöd meghalt az a hü.lyeség...TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK kaják bzdmeg.
A koxtól döglenek meg a testépítők általában...egy NATURÁL testépítő egészséges. Sovány hús, zöldség, semmi cukor, semmi feldolgozott kaja, tiszta élelmiszerek, telítetlen zsírok, vitaminok, ebbe aztán bele lehet halni te sggfej. Nekem nem kell hogy a bodybuilding pro 6574 című magazin leírja, mert abba szrok bele, elég kemény gyógyszereket szedtem az allergiámra, amióta testépítek nem kell szednem, mert nincs tünet, komoly megfázás nálam 2-3 napig tartott. Sokkal erősebb és egészségesebb vagyok, mint előtte, és jobban is nézek ki. Mi kell még?
Bírom mikor idejön egy fogyatékos okoskodni.
Ezek nem szintetikus anyagok, semmi bajod nem lehet tőle.
Ha túlzásba viszed, egy kis hasmenéssel megúszod.
Max. a felszívódás gyorsaságában különbözik a szilárd ételtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!