Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miként tudnám átlépni tömegnöv...

Miként tudnám átlépni tömegnövelésben a "holtpontot"?

Figyelt kérdés
Körülbelül 1 éve edzek, az első 2 hónapban észrevehető fejlődés mutatkozott (10kg+) és azóta nem tudok tömeget felszedni, nem élek megtervezett étrend alapján, nem nézem miből mennyit eszek, az én célom a hízás lenne, úgy érzem azt át tudnám alakítani izommá, de sajnos a genetikai adottságaim miatt nagyon nehezen megy a hízás. Úgy gondoltam, hogy edzéssel sikerül meghíznom, de sajnos stagnál a súlyom.. ezt a holtpontot szeretném átlépni és erre szeretnék tippeket/ötleteket kapni, hogy miként lehetne? 24/F 68kg
2014. jan. 12. 19:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kiszámolt étrend kell neked!

Addig emeld a ch-t amíg el nem kezdesz tömeget felszedni!

2014. jan. 12. 20:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Egyébként tényleg az lehet inkább, hogy te egyáltalán nem eszel sokat, csak azt hiszed. Nekem is volt ilyen kolis szobatársam. Kb olyan vastag volt mint a piszkavas. Folyton nyavalygott, hogy ő ilyen alkat, meg hogy ő tök sokat eszik, csak gyors az anyagcseréje. Na, én sem vagyok egyáltalán nagy darab, de alapból több kaját vittem fel minden héten otthonról mint ő, nekem már 2-3 nap alatt elfogyott minden, neki meg még hétvégén is ott rohadt az összes kajája a hűtőben. Kb annyit evett mint én 10 évesen. Tényleg, csak egyszer számold össze, hogy miből mennyit viszel be egy nap. Mennyi fehérje (ez valószínűleg konvergálni fog a nullához), mennyi ch, mennyi zsír. Lehet, hogy meg fogsz lepődni.
2014. jan. 12. 20:37
 13/20 A kérdező kommentje:
Azt hiszem jobban utána nézek a dolgoknak, mert valóban fogalomhiányaim vannak ez ügyben és csak az egyszerűbb utat kerestem itt... köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 12. 20:38
 14/20 anonim ***** válasza:

Állítólag a kreatin ennek a megrekedésnek az orvoslására való.

De ahogy a többiek is írták, az étrend az elsődleges!

2014. jan. 12. 20:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Még étrendje sincsen, nehogy már kreatint ajánlgassatok neki!
2014. jan. 12. 20:53
 16/20 A kérdező kommentje:
hát nehogy már .. :D
2014. jan. 12. 20:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Szedhetnéd, bajod nem lenne tőle, csak nulla hatása lenne. Teljesen felesleges pénzkidobás!

Vegyél egy csomó csirkemellet, rizst, zöldséget és azt egyed két és fél óránként!

2014. jan. 12. 21:18
 18/20 A kérdező kommentje:
ha járok edzeni akkor miért felesleges?
2014. jan. 12. 22:08
 19/20 anonim ***** válasza:

"ha járok edzeni akkor miért felesleges?"

Mert ha nem normálisan kajálsz, akkor hiába emelgetsz bármit, nem fognak nőni az izmaid.

2014. jan. 12. 23:22
 20/20 anonim ***** válasza:

így van! A táplálékkiegészítő nevében is benne van, hogy az csak kiegészíti a táplálkozást.

Ha szar az étrended, akkor nem érnek a kiegészítők sem semmit.

- Pontosan kiszámolt étrend

- Multivitamin, +C-vitamin, Omega3

- Tömegnövelő (vagy tejsavófehérje gyors ch-val)

Ha ezek mind megvannak, akkor van értelme a kreatinnak!

2014. jan. 13. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!