Miként tudnám átlépni tömegnövelésben a "holtpontot"?
Kiszámolt trenddel!
A zsírból nem lesz izom.
Ezt nem tudod megkerülni, a semmiből nem tud felépülni a tested.
Azt hittem, majd idejövök, írja a gyerek, hogy tömegnövelő étrendje van, de nem fejlődik. Írtam volna, hogy emelje a ch-t, de ember, ha neked alapból nincs semmi étrended, akkor honnan várod a csodát?
Olyan pedig nem létezik, hogy a zsírt átalakítod izommá, szóval ha eddig ez volt a célod, akkor tudd, hogy ez halott ügy.
figyelj nagyon leegyszerűsítve: kajában van kalória
a tested kalóriákat használ el.
ha te több kaláróiát viszel be mint amennyit elhasználsz akkoor hízol. ha kevesebbet akkor fogysz. Szóval csak szimplán nem eszel eleget, egyél többet. az ilyeneknek van kitalálva A GOMAD= ami annyit tesz hogy naponta 4 liter tejet megiszol a kajádon felül. ez rengeteg kalória. garantált hízás garantált tömegnövekedés. és miután abbahagytad éhesebb is leszel mint előtte voltál szóval megtanít enni. edzésnek mellé alapgyakorlatok heti 3x nagy súllyal teljes test és edzésről edzésre növeld a súlyokat.
De semmit nem ér a tápkieg, ha összesen nincs meg a szükséges makrotápanyag mennyiség. Azaz 2-2,2g/ttkg fehérje, esetedben pedig akár 6-7g/ttkg ch és 1g zsír testsúlykilónként. Tömegnövelő étrend van, nem tömegnövelő edzés. Nagyrészt az étrenden múlik a fejlődésed.
Ha pedig zsírosodni szeretnél, akkor ahogy mondták, sok egyszerű ch, zsír, bár ez sem nem egészséges, sem nem mutat jól, és továbbra sem lesz belőle a későbbiekben izom, szóval nem értem, miért jobb valakinek a zsír az izommal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!