Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miként tudnám átlépni tömegnöv...

Miként tudnám átlépni tömegnövelésben a "holtpontot"?

Figyelt kérdés
Körülbelül 1 éve edzek, az első 2 hónapban észrevehető fejlődés mutatkozott (10kg+) és azóta nem tudok tömeget felszedni, nem élek megtervezett étrend alapján, nem nézem miből mennyit eszek, az én célom a hízás lenne, úgy érzem azt át tudnám alakítani izommá, de sajnos a genetikai adottságaim miatt nagyon nehezen megy a hízás. Úgy gondoltam, hogy edzéssel sikerül meghíznom, de sajnos stagnál a súlyom.. ezt a holtpontot szeretném átlépni és erre szeretnék tippeket/ötleteket kapni, hogy miként lehetne? 24/F 68kg
2014. jan. 12. 19:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Kiszámolt trenddel!

A zsírból nem lesz izom.

2014. jan. 12. 20:00
 2/20 anonim ***** válasza:
Mármint kiszámolt étrenddel!
2014. jan. 12. 20:00
 3/20 A kérdező kommentje:
mindig is elvonatkoztattam magamtól ezt a kiszámolósdit, a bulik mellőzését... nincs más módszer?
2014. jan. 12. 20:04
 4/20 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag mindent rosszul csinálsz és azt kérded, hogy hogy lehetne máshogy? Úgy hogy legalább valamit jól csinálsz. 2 hónap alatt híztál 10 kg-ot? Az durva. 10 kg zsír.
2014. jan. 12. 20:05
 5/20 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudod megkerülni, a semmiből nem tud felépülni a tested.

Azt hittem, majd idejövök, írja a gyerek, hogy tömegnövelő étrendje van, de nem fejlődik. Írtam volna, hogy emelje a ch-t, de ember, ha neked alapból nincs semmi étrended, akkor honnan várod a csodát?

Olyan pedig nem létezik, hogy a zsírt átalakítod izommá, szóval ha eddig ez volt a célod, akkor tudd, hogy ez halott ügy.

2014. jan. 12. 20:12
 6/20 A kérdező kommentje:
Én tömeget szeretnék felvenni, mert nem vagyok hajlamos a hízásra.. nem feltétlenül izomra van szükségem. Persze nem az elhízás a célom, de legalább 75 kg-ra szeretnék felmenni.. és ahogy írtam is nem tudok tovább hízni 68 kg-tól, bármennyit eszek (de igen volt tömegnövelő edzésem is, csináltam nagyobb súlyokkal kevesebb gyakorlatot, hogy megerőltessem magam) szedtem kreatint, tömegnövelőt, fehérjét, de sose akartam nagyon belefolyni, mivel nem "testépítő" alkat vagyok/szereték lenni, hanem csak nem akarok túl vékony lenni... lehet hogy rosszul csinálom a dolgokat vagy rossz topicot választottam, de megkérdeztem, hátha tud valaki valami okosat mondani.
2014. jan. 12. 20:20
 7/20 anonim ***** válasza:
Most erre mit lehet mondani... nagyon leegyszerűsítve, ha hízni szeretnél, akkor ne mozogj és egyél sok cukrosat és zsírosat, meg mindent kenyérrel egyél.
2014. jan. 12. 20:22
 8/20 anonim ***** válasza:

figyelj nagyon leegyszerűsítve: kajában van kalória

a tested kalóriákat használ el.

ha te több kaláróiát viszel be mint amennyit elhasználsz akkoor hízol. ha kevesebbet akkor fogysz. Szóval csak szimplán nem eszel eleget, egyél többet. az ilyeneknek van kitalálva A GOMAD= ami annyit tesz hogy naponta 4 liter tejet megiszol a kajádon felül. ez rengeteg kalória. garantált hízás garantált tömegnövekedés. és miután abbahagytad éhesebb is leszel mint előtte voltál szóval megtanít enni. edzésnek mellé alapgyakorlatok heti 3x nagy súllyal teljes test és edzésről edzésre növeld a súlyokat.

2014. jan. 12. 20:29
 9/20 anonim ***** válasza:

De semmit nem ér a tápkieg, ha összesen nincs meg a szükséges makrotápanyag mennyiség. Azaz 2-2,2g/ttkg fehérje, esetedben pedig akár 6-7g/ttkg ch és 1g zsír testsúlykilónként. Tömegnövelő étrend van, nem tömegnövelő edzés. Nagyrészt az étrenden múlik a fejlődésed.

Ha pedig zsírosodni szeretnél, akkor ahogy mondták, sok egyszerű ch, zsír, bár ez sem nem egészséges, sem nem mutat jól, és továbbra sem lesz belőle a későbbiekben izom, szóval nem értem, miért jobb valakinek a zsír az izommal szemben.

2014. jan. 12. 20:31
 10/20 anonim ***** válasza:
lehet, hogy te azt hiszed, hogy sokat szel, de lehet nem jók az alapanyagok... még ha extrém ektomorf is vagy, 7-8gramm szénhidrát*testsúlykilogramm 2gramm tskg fehérje és 1 rskg zsírtól biztosan fogsz hízni... ezt csak kiszámolva lehet csinálni... amúgy tömegnövelő edzés nem létezik, alap fogalmakkal nem vagy tisztában, addig nagyon nehéz választ adnunk... amit mellesleg már megtettek, csak te nem érted... Megfelelő tömegnövelő ÉTRENDRE van szükséged...
2014. jan. 12. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!