Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek mikorra lesz...

Szerintetek mikorra lesz kockahasam ha napi 500. felulest csinalok?

Figyelt kérdés
2013 noviban kezdtem napi 160 val 2014.1.10 ota csinalok 500 at
2014. jan. 12. 12:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Sose mert ez egy hülyeség.
2014. jan. 12. 12:56
 2/10 dirtboy ***** válasza:
2014. jan. 12. 12:58
 3/10 anonim ***** válasza:
A felülésektől önmagában soha!
2014. jan. 12. 13:03
 4/10 Szintiszoli123 ***** válasza:

Sziasztok!

Millióan megkérdezték már, hogy hogyan kell helyi zsírégetést végezni. Engem most már az érdekelne, hogy miért hiszi az emberek többsége, hogy van ilyen. Amikor semmivel nem voltam tájékozottabb a témában mint egy átlagember, akkor sem gondoltam soha, hogy a zsírt innen vagy onnan koncentrált gyakorlatokkal el lehet tüntetni. Akkor más miért? Van az úgynevezett józan paraszti ész. Az a laikusoknak is meg kell, hogy legyen. Miért gondolnak mégis sokan mást?

Kedves kérdező! Nem bántani akarlak, tényleg csak kíváncsi vagyok. A Te tévhited honnan ered?

A másik kedvencem, amikor egy vékony gyerek kitalálja, hogy ő most edzeni fog és megizmosodik. Ekkor jönnek az okosak és nekitámadnak, hogy "de hát mire akarsz edzeni, kiscsávó, mikor egy szál bél vagy?". Miért hiszik azt rengetegen, hogy a testépítés arról szól, hogy a magunkra zabált hájat átalakítjuk izommá?

Senkit nem akarok bántani, nekem is sokat kell még tanulni.

2014. jan. 12. 13:11
 5/10 anonim ***** válasza:
2 hét, 8 nap, 7 óra, 8 perc, 27-28 másodperc!
2014. jan. 12. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:
semikorra. diéta.
2014. jan. 12. 13:56
 7/10 A kérdező kommentje:
En tenleg laikus vagyok,, de ha valaki tud mondani valami jo gyakorlatot szivesen vennem ja megosztana velem :/
2014. jan. 13. 18:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem érted meg, hogy nem a hasizom gyakorlattól lesz kockás a hasad?

Pontosabban kockás lesz tőle, de nem fog látszani, mert a zsírréteg eltakarja.

Ezért van szükséged szálkásító étrendre és heti minimum három (de akár hat) aerob edzésre.

Hasizomgyakorlatnak meg ne felülést csinálj, hanem hasprést és lábemelést függeszkedve. Mindkettőbpl háromszor amennyit bírsz.

Vagy vehetsz egy haskereket, az is nagyon jól megdolgoztatja az egész hasizmot;

[link]

Nézd meg a videót is, hogy tudd hogyan kell csinálni!

És nem kell napi szinten hasazni! Hetente kétszer vagy háromszor kell!

2014. jan. 13. 18:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom nagyon szepen,,,,
2014. jan. 14. 15:45
 10/10 A kérdező kommentje:
csakhogy nem szeretnem koltsegekbe verni magam es nem is mennek el egy fittneszterembe,mivel meg csak 14 eves vagyok es kepzelem hogy neznenek ott egy 14 eves lanyra,,,,
2014. jan. 22. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!