Miért fáj a hátam fekvőtámaszozás közben?
Figyelt kérdés
Pedig nem is dolgoztatja a hátizmokat...
Fegyencedzés 3. lépésénél járok
2014. jan. 11. 17:32
11/16 A kérdező kommentje:
fegyencedzésről hallottál már?
célom eljutni az egykezes fekvőig
azt a különbséget meg mát meglátni aki megtud csinálni 5-10 egykezes fekvőt és aközött aki egyet sem :D
2014. jan. 14. 16:44
12/16 anonim válasza:
Igen hallottam. Haverom egyáltalán nem nyomja a fegyencedzést, olyan mint a piszkavas és már évek óta tud egykezes szabályos fekvőtámaszt. Én is poénból fekvőzök, a kezdeti 25-ről 50-re tornásztam magam és egy kicsit sem látszik a különbség, mondjuk nem is ez volt a célom. Fegyencedzéstől nem leszel látványosan izmos. A börtönökben konditermek vannak...
13/16 A kérdező kommentje:
okés, mondjuk pont nem érdekel a véleményed..
a kérdésre nem tudsz válaszolni, szóval inkább hanyagold az ide írogatást
2014. jan. 14. 18:47
14/16 anonim válasza:
Csináld! Ennyi erővel a sakkozók se sakkozzanak mert nem lesznek tőle izmosak.
15/16 A kérdező kommentje:
nagyon jó példát hoztál :D :D :D
csak nem ex-ValóVilágos vagy?
mert kb annyi eszed lehet
2014. jan. 14. 20:16
16/16 anonim válasza:
még azt leírhatnád,hogy a gerinced fáj,onnan sugárzik ki a fájdalom?
vagy olyan gyenge a törzsed,hogy nem tudod tartani,berogyasztod,túlfeszül a gerinced és azért fáj?
vagy a hát izmaid fájnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!