Miért fáj a hátam fekvőtámaszozás közben?
Figyelt kérdés
Pedig nem is dolgoztatja a hátizmokat...
Fegyencedzés 3. lépésénél járok
2014. jan. 11. 17:32
1/16 anonim válasza:
lehet rossz a technikád,
közbe vagy utána fáj?
2/16 anonim válasza:
Ha valaki nem tudja akkor ez a térdelős/női fekvő. Én egyébként nem értek hozzá.
3/16 anonim válasza:
A fekvőtámasz igen is dolgoztatja a hátat. Szabályosan végzett fekvőtámasz közben az alkat, a tricepsz, a hasizom, a hátizmok, a váll, de kapaszkodj meg, még a comb is dolgozik. Persze főleg a mellizmok dolgoznak.
4/16 A kérdező kommentje:
az első 3-4 ismétlésnél még nem fáj, aztán fokozatosan kezd el, kb a gerincem kellős közepétől balra
2014. jan. 11. 18:25
5/16 anonim válasza:
Tehát a mélyhátizom fáj? Arra ne felejtsd el a hídtartásokat.
6/16 anonim válasza:
rossz tartás is okozhatja, vagy ha gerincferdülésed van, esetleg ha bal kézzel erősebbel nyomod ki magad
7/16 anonim válasza:
Nincs gerincferdülésed? Az is lehet, hogy rosszul csinálod. Vegyed fel kamerával amikor fekvőtámaszozol és nézd meg, hogy egyenesen tartod-e a hátadat.
8/16 anonim válasza:
de,dolgoztatja a törzset is,mert végig tartani kell,neked meg az gyenge.
akár napi szinten is tedd be az edzésbe a rövid hidat.
9/16 A kérdező kommentje:
na most csináltam megint, és odafigyeltem még jobban az egyenes hátra..:S
ugyanúgy fáj, kb a a hátam közepétől picit balra..
amúgy mostanában ott szokott fájni
mit tegyek ellene?
2014. jan. 14. 15:30
10/16 anonim válasza:
Ne fekvőtámaszozz... Ha a testépítés a célod, akkor úgysem ér semmit, ránézésre nem különbözik egy kicsit sem az az ember, aki 100 fekvőt meg tud csinálni egyben, attól aki csak 20-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!