Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek normális a barátnőm?

Szerintetek normális a barátnőm?

Figyelt kérdés

kb. másfél éve együtt vagyunk mikor megismertem akkor nagyon kis vékony SZÉP nőies lány volt (52kiló volt)

Most 61 kiló (171cm) folyton a konditeremben lóg heti 3x súlyzós edzés plusz kiegészíti egy kis otthoni edzéssel is

Lassan akkora karja lesz mint az enyém hatalmas feneke és combja lett meg karja és sztem ez már nem nőies mondtam neki h jó lenne ha nem vinné túlzásba ezt az edzegetést de ami a legrosszabb h megválogatja h mit egyen meg h mikor borzasztó -.-"

2014. jan. 8. 20:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
65%

a nők többsége akkor sem menne el edzeni ha fegyvert fognának a fejéhez,inkább választanák a halált.

erre te megütöd a főnyereményt és nyafogsz,bár inkább valószínűbbnek tartom,hogy kamu a kérdés.

provokálni akarsz,vagy vizsgálódni a kérdésben.

inkább azon aggódj,hogy szálkásítás után meg tudd majd tartani a csajt,mert kb egész nap támadni fogja a konkurencia,a sportolók többsége ilyen testű és ilyen beállítottságú nőt akar,mind felfogásban,mond hozzáállásban.

2014. jan. 8. 21:28
 22/30 Szergej55 ***** válasza:
Fogalmatlan vagy. Mondd el neki, hogy egy kis puhány takonynak érzed magad hozzá képest. :D
2014. jan. 8. 21:41
 23/30 anonim ***** válasza:
61%

ne aggódj már nem sokáig lesz veled "höh":D

előbb- utóbb rájön h a melletted töltött ideje csak pazarlás volt.még mit tudsz neki nyújtani?! döntéseiben való támogatást nem, fizikai biztonságot nem ,az érzelmi biztonságról meg már ne is beszéljünk:D

2014. jan. 8. 22:36
 24/30 anonim ***** válasza:
ámen
2014. jan. 8. 22:43
 25/30 anonim ***** válasza:
61%
Hagyjátok már szegényt, nem láttátok, hogy focizik? :D:D:D
2014. jan. 9. 00:24
 26/30 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is borzasztó, ha egy lány sportol, és helyesen táplálkozik... :-\
2014. jan. 9. 06:06
 27/30 anonim ***** válasza:
Ki a csajod Toldi Zsuzsi vagy Nagy Bettina? LOL
2014. jan. 9. 10:32
 28/30 A kérdező kommentje:

Gyökerek

na vajon mit tudok neki adni?!

Másfél év után is tudok újat mutatni az ágyban és sztem ez a legfontosabb!

2014. jan. 9. 14:00
 29/30 anonim ***** válasza:
Nem vagyok gyökér, de lehet lepattan nemsoká'... Kezdd el te is ezt az életmódot szerintem, kaja, gyúrás
2014. jan. 9. 14:20
 30/30 anonim ***** válasza:

"Másfél év után is tudok újat mutatni az ágyban és sztem ez a legfontosabb!"

Szükséges, de nem elégséges!!!;)

2014. jan. 9. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!