Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez normális felfogás? Többi lent

Ez normális felfogás? Többi lent

Figyelt kérdés
Egy ideje már úgy érzem,hogy csak az alakformálásnak élek. Mindig várom az edzéseket,azon kattog az agyam,h mikor lesz végre vége a tanulásnak,és kezdhetek el dolgozni,h ne szemét kaját egyek.Bennem van a kényszer,hogy az egészségesen elérhető legminimálisabb testzsírral rendelkezzek,hogy tökéletesen kidolgozott,száraz,tömeges izomzatom legyen.Ha el is kezdek dolgozni én a fizumat a rendes kajára fordítom. Az sem baj ha egy darabig még anyámékkal élek.(Elvégre ha az embernek nincs senkije felesleges albérletbe költözni...szerintem)A szemeben a munka is csak 1 pénzforrás lenne a testem tökéletesítéséhez.Az egész életem erről szólna hogy megvalósítsam önmagam,hogy jól nézzek ki,és egészséges legyek. Nem voltam még sose berugva,sose dohányzok,nem drogozok. Ez a felfogás külső szemmel egészséges ebben a (szerintem züllő) világban ?

2013. dec. 25. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
teljesen normális, én is ilyen vagyok :D
2013. dec. 25. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
no problem, nincs ezzel semmi baj.
2013. dec. 25. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Fiatalon az persze.Aztán egy idő múlva úgyis rájössz,hogy a kondizás csak egy időtöltés különösebb haszon nélkül.Amit meg írsz a különköltözésről az simán kényelmi szempont számodra.Amíg otthon laksz,addig gyerek vagy és ez kényelmes neked.Legalább egyszer rúgjál be,a nők előtt meg ne nagyon említsd az önző nézeteid.
2013. dec. 25. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez sok embernél így van, utána ez a leggyakoribb szerintem: összejön valakivel, jönnek a gyerekek, a testépítés háttérbe szorul, vagy még jobban belemész, miután nem tudsz naturálban fejlődni, és az egészséget háttérbe szorítva versenyezni kezdesz.
2013. dec. 25. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:

"kondizás csak egy időtöltés különösebb haszon nélkül"

Dohányzás meg egy szenvedélybetegség, amivel károsítod önmagadat és a környezetet is szennyezed.

2013. dec. 26. 12:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Önzőek a nézeteim ? Azért mert meg akarom valósítani önmagam ? Én úgy gondolom csak akkor tud az ember igazán élni ha megvalósítja önmagát.Amíg meg nem éltél igazán,minek kezdenél bele 1 komolyabb kapcsolatba ?
2013. dec. 26. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!