Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A lány ne menjen a fiú után"- ez normális felfogás?
Anyukádnak igaza van. Hiába vigyázna rád a barátod, meg egy ismerős, az nem elég. Külföldön bármi érhet.
A családját ráérsz majd akkor megismerni, ha össze akartok házasodni. Ahhoz még mind a ketten fiatalok vagytok.
17 évesen ilyesmiről szó sem lehetne...még egy másik város esetleg elmenne...de egy másik ország?!
17 évesen Te sem gondolhatod egészen komolyan....
Én 19 voltam mikor előszőr külföldre mentem a párommal, akivel egyébként akkor már 2 éve voltunk együtt...
Esetleg nyáron valahogyan ha tudnám, hogy felnőtt is van ott, pl. a barátod szülei (s úgy utazni). A barátod is elég felelőtlen, hogy elvárja, hogy 17 évesen egyedül utazgass országból országba...annyi mindent lehet hallani manapság.
Én 23 éves vagyok, de a párom meg is bolondulna, ha egyedül nyakamba venném a világot...nem az, hogy még elvárja...
Az meg, hogy ő nem tud menni, mert drága, neked is ugyanannyiba kerül, gondolom anyukádék finanszírozzák...
Sajnos azt kell mondanom anyukádnak van igaza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!