Szerintetek normális a barátnőm?
kb. másfél éve együtt vagyunk mikor megismertem akkor nagyon kis vékony SZÉP nőies lány volt (52kiló volt)
Most 61 kiló (171cm) folyton a konditeremben lóg heti 3x súlyzós edzés plusz kiegészíti egy kis otthoni edzéssel is
Lassan akkora karja lesz mint az enyém hatalmas feneke és combja lett meg karja és sztem ez már nem nőies mondtam neki h jó lenne ha nem vinné túlzásba ezt az edzegetést de ami a legrosszabb h megválogatja h mit egyen meg h mikor borzasztó -.-"
Sajnos mivel korlátolt vagy, nem döntheted el, mi a nem normális (: Azok a gonosz porok még mindig csak tápanyagok más formában, attól, hogy szokatlan, nem lesz rögtön rossz. Mint a sötét középkor, amit egyesek le tudnak művelni.
Ha meg egy 171 centis, 61 kilós lánynak akkora karja van, mint neked, az nem neki ciki, hanem neked. Egyre biztosabb, hogy innen fúj a szél. Nem is csodálkozom, hogy miért itt kérdezgetsz ahelyett, hogy leülnél és megbeszélnéd vele.
montad neki h hagyja abba?????,úristen mennyit nem tudsz erről a sportról öcsém ez maga az életed ha komolyan nyomod minden percben erre gondolsz hogy lehetnél jobb lapálod befele a flamót minden nap egyre többet akarsz többet jobbat eszel keményebben edzel többre vágysz te meg azt mondod neki hagyja abba
és ha ő kérné hogy pl te kezdj el edzeni???
de komolyan hülyegyerek neked nincs tesztoszteron szinted??????focista,és a nője izmosab tesokam,én 7éve vagyok együtt a barátnőmmel 20éves létemre és meghalnék ha izmosabb lenne,de ilyen meg se fordult soha a fejemben olyanok vagyunk mint dávid és góliát szerintem minden nő szereti ezt biztonságban érzik magukat,az izom tiszteletet ad akár tetszik akár nem.aztán majd a strandon meg meg leszel feszülve amikor a nőd az izmos palikat hesszeli te meg majd magzatpózba a fa alá kuporodsz azt szégyelheted magad de hogy ennyi véred nincs hogy a csúcsra törj,dehát kellenek szolganépek is aföldre
hát már nem azért de én 163hoz vagyok 62 (egy éve 47 voltam,és szörnyen néztem ki) na de jelenleg egyáltalán nem tartom magam túl nagy darabnak:D így kétlem h 170 centihez kb ugyanennyi kilóval túl izmos lenne,őszintén szólva a fenekemre, combomra, vádlimra fér még egy kevés és számomra úgy sem lesz sok, persze van aki egy kis izomtól már megijed, na de kérem nem is ilyen személyt keresek magam mellé:)
szóval tégy a barátnődnek egy szívességet, vagy támogasd vagy adj neki esélyt h hasonló értékrendű párt találjon és ne vesztegesse az idejét veled..
ma 20:55
csak annyit h lehet beszélget izomagyúakkal de még is mellettem van höh
igen körülbelül ilyen válaszra számítottam
20:55ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!