Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Például egy mell-bicepsz...

Például egy mell-bicepsz napon izomcsoportonként nyomjátok le az edzést vagy felváltva?

Figyelt kérdés
Tehát le minden mell, utána bicepsz. Vagy egy ilyen egy olyan. Mindkét módszerre van példa nálunk a terembe, melyik a jó?
2014. jan. 8. 01:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Mind a 2 jó. Én most úgy csinálom hogy nyomom szettbe egymás után pl 1 mell 1 bicepsz.szinte semmi pihenővel vagy max nagyon kicsivel.közben nyújtok is.nekem igy 45 perc kb az edzés de a végén 2x meghalok. nekem sokkal jobban bejön mint a mellet lenyomom és utána bicepsz.
2014. jan. 8. 01:44
 2/2 anonim válasza:
Kicsit régi a válasz, de érdeklődnék kedves előttem válaszoló hogy milyen terv alapján csinálod a gyakorlatokat ? pl : fekvenyomás-bicepsz állva rúdddal, tárogatá-kalapácsos bicepsz...stb ?
2020. dec. 28. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!