Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek rólam?

Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

Szeretnék jövőre egy versenyen is részt venni, itt sokan mondják, hogy lehetne, de szeretnék idegenektől is kritikát meg véleményt hallani. Mível vidéken élek nehéz komoly testépítésben jártas embereket megkérdezni.

2 éve edzem, 85 kg vagyok, 70 körül voltam amikor elkezdtem. Most elkezdek egy komoly tömegelést ugy, hogy nem diétázom nyáron. Szeretnék jövőre egy 90-95 kgos lenni. Mit gondoltok?

Jelenleg: A kajám 70-80%ban tiszta, a tápkiegem vitabolic és a legolcsobb fehérje+tömegnövelő. Egy darabig igyis marad, egész jól fejlődöm.

[link]

[link]

negatív kritika is jöhet!!

2014. jan. 7. 18:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

tömegelés után szeretnék olyan 95 kilós lenni, az szálkásan 90 lenne.. minimum... egy évem van rá, akárhogy nézem most 85 kg vagyok és elég szálkás.

Már kezdem félrerakni a lovét a kiegészítőkre a diétához.

2014. jan. 7. 21:03
 12/18 anonim ***** válasza:
kar szerintem 46os simán van.lábad szar ez alapján durván fel kéne hozni bár a döntött törzsu evezesnel nem a legelőnyősebb pozicio.sok sikert!én is jövőre megyek életem első versenyére másfél éve készülök rá,edzés kb 7éve megy,neked mióta?
2014. jan. 7. 21:21
 13/18 anonim ***** válasza:
egyébként fasza jól nézel ki!
2014. jan. 7. 21:21
 14/18 anonim ***** válasza:
ja és mostmár azt is észrevettem h irtad 2 éve eddzel,akkor meg méginkább fasza
2014. jan. 7. 21:22
 15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm!!! Igyekszem, sokat kajálok (5x) és napi két turmix is lecsuszik.
2014. jan. 7. 21:33
 16/18 anonim ***** válasza:
oh én napi 10szer csirke rizs,általában délbe kelek,onnantól kezdve este 10ig orankent,kivéve azt az órát mikor edzek.plussz mellé havi 5kiló impact whey:DD
2014. jan. 7. 22:11
 17/18 A kérdező kommentje:

én nem eszek ennyit engem kifejezetten gátolna.

Az wheyt meg kihagyom a tej allergia miatt. :)

2014. jan. 7. 22:17
 18/18 anonim ***** válasza:
na mi a helyzet veled, dobsz képet, hogy most hogyan állsz? :)
2015. jan. 2. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!