Mi a véleményetek rólam?
Szeretnék jövőre egy versenyen is részt venni, itt sokan mondják, hogy lehetne, de szeretnék idegenektől is kritikát meg véleményt hallani. Mível vidéken élek nehéz komoly testépítésben jártas embereket megkérdezni.
2 éve edzem, 85 kg vagyok, 70 körül voltam amikor elkezdtem. Most elkezdek egy komoly tömegelést ugy, hogy nem diétázom nyáron. Szeretnék jövőre egy 90-95 kgos lenni. Mit gondoltok?
Jelenleg: A kajám 70-80%ban tiszta, a tápkiegem vitabolic és a legolcsobb fehérje+tömegnövelő. Egy darabig igyis marad, egész jól fejlődöm.
negatív kritika is jöhet!!
Íme a tökéletes példa, hogy nem a kiegészítő a fontos.
Sztem ez szép eremény! Hajrá!!! Hard legyél!
ÍÍÍÍÍíí gecc, az már kar :)
Mást nem nagyon tudok mondani, mert nem mutat sokkal többet a kép. A lábad mintha kicsit el lenne maradva, amúgy nagyon jónak tűnik a forma, az adottságaid szintén.
A testmagasságodat még megmondanád?
Minden szép, minden jó, de most tényleg.
Csak a lábra kéne jobban odafigyelni! Nem tudom, hogy genetikusan lassabban fejlődnének, vagy te hanyagoltad el őket, de mind a combod, mind a vádlid aránytalanul vékony a felsőtestedhez képest.
ddrake 182 cm vagyok, más méreteket ne kérdezzetek mert nem mérem magam cmrel, a karméret 42 felett van mert a társamnak akkora és az enyém csúcsosabb és tömörebb mellette.
A kajához hozzá fogok még dobni 100-150 gramm ch-t jövő héttől, igen komoly tömegelős terveim vannak...és talán lábra is vastagodom, bár mindig le lesz maradva a felsőtest mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!