Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szedjek valamit?

Szedjek valamit?

Figyelt kérdés

173 cm vagyok es 84 kilo de az az erosebb tipus....hasam az van de nem veszes szerintem de ulve nagy....de 95 rol jottem le 2 honap alatt de mindig is edzettem egesz eletembe ...box,terem...de nagyon meghiztam de mar le ment 10 es (1 evig semmit nem csinaltam)

Egy olyan 3-4 honapja szinte csak gyumolcsokon elek illetve heti 4x terem es heti 2x bunyo....mellem karom vallam szerintem eros de szeretnek nagyobbat....valami olyan por kene ami nem hizlal semmit hasra zsirra csak izomba jonne fel :))) az a baj nem nagyon ertek semmit ezekhez..

2014. jan. 7. 04:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mert nem fogok azert reggel hamarabb kelni... Pl most ertem haza es reggel. 7kor kelek :/ es hetfotol pentekig ez van szombaton meg csak este melozunk....
2014. jan. 8. 01:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Egyedül laksz?

Nincs barátnőd/feleséged vagy édesanyád?

Mert akkor annak lehetne mondani, hogy tegye rendbe helyetted a kajádat!

2014. jan. 8. 08:36
 13/17 A kérdező kommentje:

Egy macskám az is azert mert ki dobták a lépcsőházba picinek :/

Persze van mindenki :)) de egyedül lakom már 18 éves korom ota....anyut meg nem zaklatom ilyennel barátnömet meg heti egyszer látom de jelenleg hollandba van....szülők önnáloságr neveltek kis gyerek korom ota..probáltak az életre nevelni nem a suli suli suli persze érezségim meg van..de már mellete is dolgoztam ...most is déleött fuvarozok este meg heti 3x doorman vagyok...de általába minden ete amikor nincs melo fuvarozok....sok a rezsim kaja plusz adok anyunak mindig....bar sose kerrtek.

2014. jan. 8. 17:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Helyesirasert bocsi csak telorol vagyok es probalok mindig gyorsan...meg szagat is vagy lassu vagy h mondjak....
2014. jan. 8. 17:52
 15/17 A kérdező kommentje:
Fat/lipides mit jelent?
2014. jan. 9. 05:05
 16/17 anonim ***** válasza:
a kaján spórolhatnál is akár, ha fõznél magadra... én átlag 7-17 óráig meló akkor haza el edzeni 18-20 majd kockulok 2 órát gép elõtt de közben megfõzöm a következõ napi kaját, a rizs, csirkemell, fõttojás meg elkészítve 4-5 napot is eláll hûtõben... ha lusta vagy a kaját elintézni, akkor soha nem leszel "nagyobb"...
2014. jan. 9. 09:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Az elso az lenne h le menjek 77-78 kilora max...:))) most mar olyan 82 korul vagyok...83,5 vagyok trening also izadt felso...
2014. jan. 9. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!