Szedjek valamit?
173 cm vagyok es 84 kilo de az az erosebb tipus....hasam az van de nem veszes szerintem de ulve nagy....de 95 rol jottem le 2 honap alatt de mindig is edzettem egesz eletembe ...box,terem...de nagyon meghiztam de mar le ment 10 es (1 evig semmit nem csinaltam)
Egy olyan 3-4 honapja szinte csak gyumolcsokon elek illetve heti 4x terem es heti 2x bunyo....mellem karom vallam szerintem eros de szeretnek nagyobbat....valami olyan por kene ami nem hizlal semmit hasra zsirra csak izomba jonne fel :))) az a baj nem nagyon ertek semmit ezekhez..
Egyedül laksz?
Nincs barátnőd/feleséged vagy édesanyád?
Mert akkor annak lehetne mondani, hogy tegye rendbe helyetted a kajádat!
Egy macskám az is azert mert ki dobták a lépcsőházba picinek :/
Persze van mindenki :)) de egyedül lakom már 18 éves korom ota....anyut meg nem zaklatom ilyennel barátnömet meg heti egyszer látom de jelenleg hollandba van....szülők önnáloságr neveltek kis gyerek korom ota..probáltak az életre nevelni nem a suli suli suli persze érezségim meg van..de már mellete is dolgoztam ...most is déleött fuvarozok este meg heti 3x doorman vagyok...de általába minden ete amikor nincs melo fuvarozok....sok a rezsim kaja plusz adok anyunak mindig....bar sose kerrtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!