Szedjek valamit?
173 cm vagyok es 84 kilo de az az erosebb tipus....hasam az van de nem veszes szerintem de ulve nagy....de 95 rol jottem le 2 honap alatt de mindig is edzettem egesz eletembe ...box,terem...de nagyon meghiztam de mar le ment 10 es (1 evig semmit nem csinaltam)
Egy olyan 3-4 honapja szinte csak gyumolcsokon elek illetve heti 4x terem es heti 2x bunyo....mellem karom vallam szerintem eros de szeretnek nagyobbat....valami olyan por kene ami nem hizlal semmit hasra zsirra csak izomba jonne fel :))) az a baj nem nagyon ertek semmit ezekhez..
Olyan 78 ra szeretnek le menni.....
Na a kajaval bajom vannak :/ nagyon kevesett eszem napi egyszer gyumolcs vagy por leves...de pl ma annyit mentem reggel edzes utana esete 10 re ertem haza es egesz nap 1l narancs levet ittam :/ h a kaja ki is maratt de nem is voltam ehes.....szoval egesz nap kocsiba ulok csak edzeni furodni aludni szalok ki :)
A kaját nagyon rendbe kellene raknod, mert ez így nagyon rossz!
A leírtak alapján a fehérjebeviteled kb 0g volt, az indolkolt 170g helyett.
Tehát annak a 10 kgnak amit leadtál nagy része izom volt.
Készülnöm kell iskolába, úgyhogy nem fogom most leíni mit hogyan is kellene, de úgyis le fogják sokan, mert ebbe a táplálkozásba csak belekötni lehet... :-\
Tudom de maximum a legjobb esetbe is napi egy gyors eterem fer bele :/ tobb sajna nem nagyon :/
Ezert gondoltam h innak minden edzes utan egy olyan turmixot vagy mit :/
Nem jó ez a táplálkozás!
Megsütöd este a csirkemellet (akár előre több napra is), reggel felkockázod, behajigálod egy ételtartóba, dobálsz még mellé felszeletelt paradicsomot, paprikát, kígyóuborkát, meg egy villát.
Aztán hurcolhatod az étertartódat egész nap oda ahova menned kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!