Edzés utánra milyen turmix a jó? Mit rakjak bele? Alap az nálam tej, méz és amilyen gyümölcs van pl. :banán akkor azt rakom bele. Milyen recepteket tudtok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 21:21
21/39 anonim válasza:
de mindegy csak 13 vagy akor bocs h csunyan beszeltem
22/39 A kérdező kommentje:
Súlyzóval csinalod? :D ha igen mondok valamit
2014. jan. 5. 22:05
23/39 anonim válasza:
mi az h súlyzóval csinálom?mit az edzést?mi mással
24/39 A kérdező kommentje:
Há Há há há há. Na annyit mondanék hogy : apám azt mondta egyszer : volt egy gyerek nagy darab volt és nembirta úgy megemelni a zsákot mint ő, hiába vagy ekkora és kb120 kg -vel nyomsz fekve nem akarlak megsérteni de felfújt izom az, ami a parasztok nak van a sok kapalas tol pl az nem olyan lehet hogy fele akkora mint te de erősebb. Ezt nem azért írtam mert meg akarlak sérteni
2014. jan. 5. 22:13
26/39 anonim válasza:
szerintem ezt a kérdést csak poénnak szánta a kérdező :D
27/39 A kérdező kommentje:
Érted? Amúgy egyszer aztmomdta egy doki nő hogy mindent meg kell enni,én még annyit raknék ehhez hozzá hogy szerintem nemjó az hogy mindig fehérje szénhidrát stb. Kellenek vitaminok friss gyümölcs ből
2014. jan. 5. 22:16
28/39 A kérdező kommentje:
Nem
2014. jan. 5. 22:17
29/39 A kérdező kommentje:
Szerintem én màr megyek aludni :D mert rohadt álmos vagyok na cső, majd holnap beszélhet né nk itt
2014. jan. 5. 22:19
30/39 anonim válasza:
Nem tudnek zsakot pakolni tuti.de apad mondjuk fel tud huzni220kilot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!