Edzés utánra milyen turmix a jó? Mit rakjak bele? Alap az nálam tej, méz és amilyen gyümölcs van pl. :banán akkor azt rakom bele. Milyen recepteket tudtok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 21:21
11/39 A kérdező kommentje:
Csak lehet hogy egész ség esebb vagyok mint te :D
2014. jan. 5. 21:48
12/39 A kérdező kommentje:
És nemfeltétlenül málna mert csinaltam banán osat, meg egy olyat h :meggy málna ribizli szeder
2014. jan. 5. 21:50
13/39 anonim válasza:
Maga az edzés amikor lebontod az izmokat, azért edzel és nem fog földhöz baszni ha nem rögtön utána eszel. Szerinted mért mondják a tápkieg cégek hogy igy van és árulnak 6 féle edzésutáni turmixot, mindegyikre mondják hogy szükséges. Naturálba mindegy hogy 6 perc vagy 6 óra telik el edzés és étkezés közt. Lehet versenyzőknél meg mr olimpiáknál már sziorubb de a kérdezőnek nem kell attól tartania hogy emiatt nem nyerne versenyt.
14/39 anonim válasza:
hu te téleg nagyon okos vagy.
kérdező lehet egészségeseb vagy és ki a faszt érdekel,én meg NAGYOBB,ERŐSEBB,IJESZTŐB megltánál elbujhatnál az egészséged mögé:D te utálom az ilyen kifejletlen egyedeket
és mit gondolsz banánból épitesz izmot?
15/39 A kérdező kommentje:
13-as : Értem, kösz de azért nem hülyeség?
14 -es írd le hogy nézel ki, hány éve gyúrsz
2014. jan. 5. 21:58
16/39 A kérdező kommentje:
14-es én fél éve gyúrok, kockás a hasam, van bicepszem tricepszem nemkeves, a combom 52 cm átmérőjű és nincs rajta háj, 13 éves vagyok
2014. jan. 5. 22:00
17/39 anonim válasza:
132 oldal hátamról egy kép http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
tettem fel szemből is de azt nem tudom melyik oldal keresem még és küldöm
18/39 anonim válasza:
igen hülye gyerek de jó arány én meg 20éves vagyok 7 éve gyúrok a karom 49 centi betömegelve a mellem 123,a vállam 145 centi a derekam 89,és 106kiló vagyok ugyh uljél le de ha nem is akkor legalab ne okoskodj
20/39 anonim válasza:
és ezek most a "tiszta"adataim,elképzelheted versenyre h fogok kinézni,telenyomva;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!