60 kilós srác vagyok, magasságom 178 cm, szeretnék venni egy jumbo professionalt, hogyan szedjem?
Figyelt kérdés
Mennyi adagot vigyek be egy edzés után,egy pihenőnap és hányszor? annyit tudok edzés után 2 kanállal mennyen be mert ugye abba van 30g fehérje, annyi kell edzés után,de pihenőnap?
Valaki segítene esetleg hogy hogyan adagoljam célszerűen? mindneképpen tömegelni akarok!
2014. jan. 3. 23:03
1/4 Osynho válasza:
Az adagolás csak a napi tápanyagok bevitelének függvényében mondható meg. Arról meg nem írtál.
2/4 A kérdező kommentje:
tömegeléshez elméltileg 91g fehérje és 513g szénhidrát
2014. jan. 3. 23:22
3/4 Osynho válasza:
Micsodaaa? :D 60 kg-hoz 513g ch? :/ Miért? A 91g fehérje meg kevés.
4/4 A kérdező kommentje:
bocsi elszámoltam 540g szénhidrát és 96g fehérje,kalkulátorral számoltam: [link]
2014. jan. 3. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!