Ha van egy normális étrended és multivitaminod, igen, érdemes.
De az egyik legdrágább fajta amire csak rábökhettél volna, jobban járnál egy mhn whey, vagy myprotein impact fehérjével. Ezek ár/érték arányban a legjobbak. Mellé meg csapj edzés után glutamint, szőlőcukrot, carb-f-et, vitargot stb.
Szerintem a "sima" (kék színű) Scitec 100% Whey Protein ár/érték arányban jobb, mert gyakorlatilag ugyan az és olcsóbb és speciel nekem az ízek is jobbaní ízlenek (kedvenceim: sima csoki, fehércsoki, vanília).
(Mielőtt rám förmedne valaki: tudom, hogy a Professional tartalmaz izolátumot és emésztő enzimet, de nekem semmi gondol a fehérje emésztésével és az izolátum sem lehet benne sok, mert nincs akkora árkülönbség, különben is amatőr szinten nincs érzékelhető különbség a koncentrátum és az izolátum között.)
Whey protein concentrate and Whey protein isolate
Dextrose,
L-Leucine,
L-Glutamine,
Taurine,
Digestive enzymes (Papain, Bromelain),
Thickener (Xanthan gum), Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Natural and
Ez a prof összetétele...
Tehát már is lekövetkezethető, hogy a másodok legtöbb benne egy cukorforrás (dextróz), méghozzá adagonként 1,4g-nál több.... Pontos értéket nem tudjuk.
Mondjuk egy MHN whey
összetevője Whey koncentrátum (80-as), íz, és emésztőenzim. Tehát hozzáadott dextróz nincs benne, felesleges adalékanyagoktól mentes.
6kg = 24.490Ft
Mindenki döntse el maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!