Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egyszerűen nem tudok annyit...

Egyszerűen nem tudok annyit enni amennyi "elő van írva" Nem birok tömni magamba a rizst, rosszul vagyok a sok kajától, ez már egy hónapja igy van. Baj?

Figyelt kérdés
Fehérje megvan napi 200 gramm tojásból húsból, turmixból és túróból, de a ch nem megy. 100kg vagyok egyébként és 2 méter.

2014. jan. 2. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak kíváncsiságból mennyi ch-t kéne magadba tömni? Hány g rizs?

Amúgy próbáld ki több zabbal a ch pótlást, az még sima vízzel is csúszik.

2014. jan. 2. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Igazából az a lényeg hogy a fehérje és a kalória legyen meg. Ha a fehérje megvan és rizs nem fér elég beléd akkor egyèl olyat smit szeretsz meg tudsz hogy meglegyenek a kaloriak.
2014. jan. 2. 11:32
 3/6 A kérdező kommentje:

mondjuk 3-4 gramm / test kg. Tény hogy 100 kg vagyok, de nem szeretnék még szálkásítani, nincs mire. De elképzelni se tudom hogy felmenjek 120 kilóra tömegeléssel.

Passz, nem tudom hogy mit csináljak.

2014. jan. 2. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát pedig muszáj leszel választani hogy diéta vagy tömegelés. (én tömegelésre szavazok :D )
2014. jan. 2. 11:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Lehet vagy 10 kg jó lenne még, aztán március fele elkezdeni diétázni nyárra.
2014. jan. 2. 12:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Számít, hogy rendesen megemészted-e?!

Tömjed magad, mérgezd! Én is ezt tettem süldő koromban.

2014. jan. 4. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!