Ez szégyen dolog?
Helló !
Szilveszteri fogadalmamban megfogadtam, hogy változtatni fogok és jövőhéttől elkezdek konditerembe járni.
Mivel édesanyám fizetné a dolgot meg minden, az nagyon cinkes lenne ha édesanyámmal mennék el bérletet vásárolni, először 1x alkalomra fizetek be, hogy nézzem meg tetszik el és ha igen vásárolnék bérletet.
Válaszokat előre is köszönöm, hogy ez mennyire számít cinkesnek ?
Mármint hogy anyuddal mennél bérletet venni?
Ha 20 éves vagy egy kicsit talán de nem hiszem hogy kiröhögnének.
Amúgy miért kell veled mennie? Nem bízik benned?
Nemrégiben költöztünk vissza erdélybe és nem tudok olyan jól románul :) Emiatt...
18 éves vagyok !
Már az elején beleírhattad volna hogy a nyelvi nehézség miatt menne veled anyukád, így nem ciki, de amúgy kicsit az lenne, hisz mi olyan nehéz abba hogy belépsz, és kérsz egy havi bérletet
Utána pedig teljes körűen használhatsz mindent, minden terem egyforma kb, gépi és hangulati eltérések lehetnek.
Voltam olyan helyen ahol a pultos Tv-zett, kiszolgálta a vendégeket, de pl zene nem szólt csak a vasak csörömpöltek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!