Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A "v" alak, mit hogyan? A...

A "v" alak, mit hogyan? A többi lent

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy a "v" (alak) izom edzéséhez milyen gyakorlatok és milyen időközönként gyúrjak rá? gyakorlatot csak 1-et ismerek a jobbra-balra dőlőngős módszer 10-20kg egy kezedbe kb 2x25 hasedzés közbe és után. ezt csinálgattam egy darabig és azért szép változást hozott de nem tudom van-e ennek egy korrektebb kidolgozottabb módja?

2013. dec. 27. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
v alakhoz mit dölöngélsz kelj fel jancsií???hát-váll és a derék aránya adja a v-alakot.sok sokk huzodzkodás,döntöt torzsu evezés,sima evezés,mellhez huzas
2013. dec. 27. 22:33
 2/9 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=DZYnbcdT_aQ pirossal karikáztam amiről kérdezni akarok! bocsi a félreértésért..
2013. dec. 27. 22:38
 3/9 A kérdező kommentje:
[link] vagyis ez lenne a kép...... :)
2013. dec. 27. 22:41
 4/9 anonim ***** válasza:
De ne csak azt akard hogy meglegyen a v alak hanem egész testre edz.
2013. dec. 27. 23:06
 5/9 Sir Sarcasm ***** válasza:

olyan gyakorlatokat kell végeznek amelyek a törzsed izamit veszik igénybe, de gondolom erre már rájöttél

egyébként diétázhatnál, szálkásíthatnál is, mert valószínűleg zsír is van ott, ami eltakarja az izmot

2013. dec. 27. 23:11
 6/9 anonim ***** válasza:
ez az adonisz öv.has.
2013. dec. 28. 00:29
 7/9 anonim ***** válasza:
ehhez az kell ,hogy a testzsírszázalékod 5% alatt legyen
2013. dec. 28. 01:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Az durva lenne
2013. dec. 28. 01:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Lábemelés függeszkedve. Ez a legjobb rá.
2013. dec. 28. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!