Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az alak szerintetek elérhet...

MrSenki kérdése:

Ez az alak szerintetek elérhető street wrkouttal? Ha igen mennyi idő? És ha nem, akkor testéptéssel mennyi idő volna?

Figyelt kérdés

Természetesen tudom,hogy a genetika is sokat számít,ezért csak megközelítő válaszokat szeretnék :) És itt a kép link:

[link]

2013. okt. 10. 16:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Elérhető, mert nem túl izmos. Az hogy neked mikorra lenne kb ilyen forma azt nem tudhatjuk, mert genetikafüggő. Nem tudjuk honnan indulsz. De jó genetikával egy éven belül is akár.
2013. okt. 10. 16:49
 2/6 norbi2010 ***** válasza:
Nem tudom megérteni miért akarna bárki is így kinézni, semmi különleges nincs benne.
2013. okt. 10. 20:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó kommentelő,nekem ez az alak bőven elég :) Nem szeretnék túl izmos lenni,csak kisportolt ;) Én azokat nem értem meg akik 100 kilósak és már nem birják a seggüket sem kitörölni...
2013. okt. 10. 21:27
 4/6 Mirk ***** válasza:

Azért mert a férfiak nyolcvan százaléka fényévekre van ettől a szinttől.

És mert nem mindenki testépítő, aki edzeni szeretne. Ez azt jelenti, hogy aki elkezd odafigyelni az étkezéseire és rendszeresen sportol, nem akar sem egyből, sem soha Jay Cutler lenni. Csak szeretnék leadni a zsírt és felszedni egy kis izmot. Az meg, hogy itt minden testépítő leszólja azokat akik megelégednek olyan izomzattal, mint amit a képen láthattunk, nevetséges.

2013. okt. 11. 13:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Minden testépítő? Azért ne túlozzunk.
2013. okt. 11. 14:16
 6/6 Mirk ***** válasza:
Igazad van, elnézést. Nem mindenki, de gyakoriak ezek a válaszok.
2013. okt. 11. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!