Láb edzés hogyan? Többi lent
Figyelt kérdés
43 karom van a vádlim 34 és :DD most így nevetek de nem valami kellemes 70 kg vagyok mikor elkezdtem egy éve 55 kg akkor nem gondoltam a lábra mivel a karom is lehetett egy 32es most egy év után szeretnék egy nagyon kemény láb edzést ami combra és vadlira is kiterjed nem edzetem lábra 1 evé. Válaszokat előre is köszönöm!! :)2013. dec. 27. 18:01
1/6 anonim 

válasza:

Heti 1x:
guggolás
kitörés
combhajlító gép
combfeszítő gép
Állóvádli
Ülővádli
Combra 18-20, vádlira heti 2x 6-8
3/6 anonim 

válasza:

Vádli mehet heti 3szor is, mint a has.
4/6 anonim 

válasza:

Hetente egyszer combra;
5 sorozat Guggolás
5 sorozat Kitörés
5 sorozat Merevlábas felhúzás
5 sorozat Combfeszítőgép/combhajlítógép szuperszettben
Hetente kétszer vádlira;
4 sorozat Álló vádligépezés
4 sorozat Ülő vádligépezés
De ha nagyon lemaradt a lábad, akkor azt is megcsinálhatod, hogy külön napon edzed a combfeszítőt és a combhajlítót, persze kellő időbeli távolsággal egymástól. Cedric McMillen is így csinálja.
Lehetne olyan a felosztás, hogy;
Hétfő: Combfeszítő, vádli
Kedd: Has, váll, kar
Szerda: Pihenőnap
Csütörtök: Combhajlító, vádli
Péntek: Pihenőnap
Szombat: Has, hát, mell
Vasárnap: Pihenőnap
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat szerintem 2 x lesz egy héten vádli amíg megerősodik aztán 3x mát is megporbalom
2013. dec. 28. 16:38
6/6 A kérdező kommentje:
3mat is megprobalom
2013. dec. 28. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!