Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lány vagyok, hát vastagítására...

Lány vagyok, hát vastagítására mit, ha a szélesség már ok?

Figyelt kérdés
..ha már a hátam szélességével meg vagyok elégedve és vastagítani szeretném csak, minél több puklit a hátamon, akkor egy edzésen több gyakorlatot csináljak "belső hátra"? Szóval ami célzottan oda megy pl fűrészelés, húzódzkodás szűk fogással ?

2013. dec. 27. 08:39
 1/10 Dogmatix91 ***** válasza:
Lehet így próbálkozni, de nincsenek külön vastagító gyakorlatok.
2013. dec. 27. 09:35
 2/10 anonim ***** válasza:

úúúúúúúú *.*

Van a shopbuilderen egy cikk, a címe: legyen vastag, ne csak széles. Linkelni nem szabad, azért írom.

Meg volt egy másik bővebb a hátról, hogy van "jobban" szélesítő meg vastagító gyakorlat, de nem lehet teljesen szétválasztani a kettőt, csak azt most nem találom.

2013. dec. 27. 10:30
 3/10 A kérdező kommentje:

Wash, "legyen vastag, ne csak széles" elvonatkoztattam kicsit a leírtaktól :D:D:D

Köszi, megtaláltam, a felhúzást eddig nem csináltam, mindig idegenkedtem tőle, talán azért, mert nem igazán tudom a helyes gyakorlatot, de ma mindenképp kísérletezek vele.

Köszönöm, és még edzésterv is van, szupi. Majd jövök képpel a "szerintetek ki a legizmosabb" kérdéshez :)

2013. dec. 27. 10:47
 4/10 Dogmatix91 ***** válasza:
felhúzáshoz kérj segítséget. Ne kísérletezz mert lerobban a derekad aztán nézegethetsz. Told ki a feneked és a fejed tartsd magasan. A rudat a lábadhoz közel húzd (ha nagyobb lesz a súly nem fogja kímélni a sípcsontodat és a combodat sem).
2013. dec. 27. 10:59
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi, akkor lehet kihagyom ezt a felhúzást, nem is nagyon látok csak egy embert a teremben aki csinálná, de mindenki Jeti-nek hívja...200 kgval vagy talán többel csinálja, de csörög dübörög a terem amikor ledobja a súlyt a végén.

Van elég gyakorlat amiből válogathatok, most néztem át az oldalt és pl lehúzást csigán szűk fogással nem is csináltam még soha .

2013. dec. 27. 11:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Ejj, ejj, bezzeg én olyan áldott jólelkű vagyok, hogy semmi rosszra nem gondoltam :D

Mi az, hogy "majd"?

Igen, a felhúzással óvatosan, és szakszerűen, ha nem vagy biztos a dolgodban, inkább hanyagold. Hajrá!

2013. dec. 27. 11:12
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem rossz az :D

Mert kihagytam 4 hónapot, kicsit össze kell szedni magam :)

2013. dec. 27. 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Hetente egyszer;

1. 5-10 perc bemelegítés evezőgépen

2. 4 sorozat: Felhúzás

3. 3 sorozat: Húzódzkodás széles fogással*

4. 3 sorozat: Döntött törzsű evezés rúddal

5. 3 sorozat: Húzódzkodás szűk fogással*

6. 3 sorozat: T-rudas evezés

7. 3 sorozat: Csigán letolás nyújtott karral

8. Nyújtás

*Ha nem tudsz még húzódzkodni, akkor csigán lehúzás széles illetve szűk fogással.

Az ismétlésszámokat érdemes edzésről edzésre váltogatni. Általában nyolc-tizenkét ismétlés menjen egyenes sorozatokban, mert elvileg ez a legoptimálisabb, ha tömeget akarsz, de néha menj fel félpiramisban, ritkán meg beiktathatsz extrém magas ismétlésszámot is.

2013. dec. 28. 14:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja! De ha kihagytál négy hónapot, akkor pár hétig teljes testes, átmozgató edzés menjen, és csak után az osztott!
2013. dec. 28. 14:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. dec. 29. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!