Lány vagyok, hát vastagítására mit, ha a szélesség már ok?
úúúúúúúú *.*
Van a shopbuilderen egy cikk, a címe: legyen vastag, ne csak széles. Linkelni nem szabad, azért írom.
Meg volt egy másik bővebb a hátról, hogy van "jobban" szélesítő meg vastagító gyakorlat, de nem lehet teljesen szétválasztani a kettőt, csak azt most nem találom.
Wash, "legyen vastag, ne csak széles" elvonatkoztattam kicsit a leírtaktól :D:D:D
Köszi, megtaláltam, a felhúzást eddig nem csináltam, mindig idegenkedtem tőle, talán azért, mert nem igazán tudom a helyes gyakorlatot, de ma mindenképp kísérletezek vele.
Köszönöm, és még edzésterv is van, szupi. Majd jövök képpel a "szerintetek ki a legizmosabb" kérdéshez :)
Köszi, akkor lehet kihagyom ezt a felhúzást, nem is nagyon látok csak egy embert a teremben aki csinálná, de mindenki Jeti-nek hívja...200 kgval vagy talán többel csinálja, de csörög dübörög a terem amikor ledobja a súlyt a végén.
Van elég gyakorlat amiből válogathatok, most néztem át az oldalt és pl lehúzást csigán szűk fogással nem is csináltam még soha .
Ejj, ejj, bezzeg én olyan áldott jólelkű vagyok, hogy semmi rosszra nem gondoltam :D
Mi az, hogy "majd"?
Igen, a felhúzással óvatosan, és szakszerűen, ha nem vagy biztos a dolgodban, inkább hanyagold. Hajrá!
Nem rossz az :D
Mert kihagytam 4 hónapot, kicsit össze kell szedni magam :)
Hetente egyszer;
1. 5-10 perc bemelegítés evezőgépen
2. 4 sorozat: Felhúzás
3. 3 sorozat: Húzódzkodás széles fogással*
4. 3 sorozat: Döntött törzsű evezés rúddal
5. 3 sorozat: Húzódzkodás szűk fogással*
6. 3 sorozat: T-rudas evezés
7. 3 sorozat: Csigán letolás nyújtott karral
8. Nyújtás
*Ha nem tudsz még húzódzkodni, akkor csigán lehúzás széles illetve szűk fogással.
Az ismétlésszámokat érdemes edzésről edzésre váltogatni. Általában nyolc-tizenkét ismétlés menjen egyenes sorozatokban, mert elvileg ez a legoptimálisabb, ha tömeget akarsz, de néha menj fel félpiramisban, ritkán meg beiktathatsz extrém magas ismétlésszámot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!