Nagy a fenekem, mit tehetek?
Figyelt kérdés
.. És félek Sziasztok, nagyon el vagyok keseredve mert fiú létemre széles a csípőm és nagy a fenekem. Nagyon sokat edzettem most is keményen eddzek hogy izmos legyek és javuljanak az arányaim. Sajnos a fenekem zsíros és egyszerre izmos. Egyeltalán nem vagyok kövér, csak úgy érzem rosszul oszlik el a zsír, ami van. Nyilván ha fogyni szeretnék kisebb lenne a fenekem de a csípőm maradna, vagy annak is csökkenek a szélessége ha fogyok ? Mivel most izmot szeretnék építeni és így nehéz fogyni is... Nem lehet hogy valami baj van velem ? Mit tanácsoltok mit tegyek ? Szégyellem magam a suliban miatta. Venni akartam egy szűkebb szárú farmert de félek hogy a fenekem miatt rosszul állna (pedig tudom hogy jól állna) Miután elég izmot felgyúrtam utána szeretnék szálkásítani és rámenni a kérdéses területre. Mit javasoltok ? Ez így jó lenne ? Tudnék rajta változtatni ? Esetleg ha idősebb leszek változhat ez az alap beállítottság ? Hosszú lett de kb ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem.... Köszönöm előre is 13/f2013. márc. 20. 21:43
1/1 anonim válasza:
Rövid leszek a válasszal! 16-17 éves kordra,már soványnak is látszol.Egy év mulva kb indulnak a testi változások nálad is .Addig azért mozogjál sokat,a változást a kamasz
korod hozza meg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!