Melyiket Szedjem?
Melyiket vegyem meg? 190cm vagyok és 75 kg. Nehezen hízok,ezért szeretnék venni valami tömegnövelőt.
4.4 Kg Zöld Jumbo VAGY 5,4 Kg Super Mass Gainer
Super M.G:
-olcsóbb
-nagyobb kilo
-Jumborol azt mondjak h 70 kg felett nem olyan jo
-ugy hallom h A scitec egyre rosszabb(kezdik higitani)
Jumbo:
-év tömegnövelője
-Sok midnenki javasolta
-Nehezen fejlődőknek(mint én)
mind a kettő sz ar tömegnövelő,ezekkel csak hízni lehet nem izmot építeni.
a zöld jumbo sosem volt év tömegnövelője max azt állítják róla de eleve a sárga földbe döngöli.
egyiket se vedd meg,vagy vegyél külön gyors ch-t és fehérjét vagy vedd a sárga jumbót az jó lesz.
"Jumborol azt mondjak h 70 kg felett nem olyan jo "
Ilyet értelmes embertől nem nagyon hallasz.
Nos... Van étrended? Ez az első, mert a tápkieg is csak ennek a része. A napi tápanyagbevitel része, azt egészíti ki, így segíthet hozzá a megfelelő étrendhez.
Ha van étrend, utána vitamin.
Ha van vitamin, utána egy JÓ tömegnövelő.
A Super Mass Gainer egy vicc, senkinek nem való. Gyors ch-ként kéne árusítani, mert tulajdonképpen az.
A zöld Jumbo ennél csak egy fokkal jobb, de még mindig simán ráaggatható a "cukorkupac" gúnynév. A Jumbo Prof. egy jó tömegnövelő, az mehet edzés utánra. De ennél is jobb(és olcsóbb) megoldás lenne egy gyorsch+tejsavó kombó.
Nehezen szedek fel akármilyen súlyt,legyen az zsír vagy izom. Ha rendesen eszek,ha nem,ha edzek,ha nem semmiféleképp nem változik a súlyom se le se fel.
Azért kérdeztem ez a 2 közül,mert minden tömegnövelőnél shop.builder oldalán ha megkérdezik hogy az vagy Jumbo,azt írják oda,hogy Jumbo mert jobb a fehérje szénhidrát aránya. EZ MIT JELENT? Meg MIÉRT ilyen fontos?
Valamint sokan írtátok a Gyors ch+tejsavó kombot,erre tudnátok példát vagy esetleg linkeket?
pl pl stillmass 6:3:1 vagy ha még olcsóbb kell akkor ízesítetlen myprotein impact whey 5kiló 18ropi.
gyors ch pl dextróz 2kiló 1150ft,vagy maltodextrin 2kiló kb 2200ft lehet
a ződ jumbo is főként dextróz ch tartalmú,fehérje arány pedig elég rossz.
meg van hogy edzés után mennyi ch és mennyi fehérje kéne,ezt nem tudod bevinni egy rossz arányú tömegnövelővel mert ha a ch lesz meg a fehérje lesz kevés ha meg a fehérje lesz meg akkor meg a ch lesz túl sok.
ha külön veszed meg ahogy írtam akkor magadnak keverheted a tökéletes arányt és anyagilag is sokkal jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!