100% Whey Protein helyett inkább a Warrior Juice-t szedjem?
Küzdősportoló vagyok. Heti 4-szer edzek, de ha van időm akkor 5-6-szor is. Kajálás rendben van, vitaminokat nyomom.
Általában heti 2 technikai(sparring, zsákolás stb..) és heti 2 erősítő edzést csinálok, de néha technikai edzésen is erősítek egy kicsit. Erősítéskor mindig teljes testedzést végzek.
Eddig a 100% Whey Protein-t szedtem, de ki szeretnék próbálni valami újat.
Néztem ezt a Warrior Juice-t, jó desinger proteinnek tűnik, meg gondolom nem véletlenül van az "MMA stack"-ban.
Vagy csak marketing?
Megérné váltanom?
Főként erőedzést végzek, meg cardio..inkább diéta a célom, a tömeg gyarapítás nem igazán.
Előre is köszi!
Aki esetleg nem küzdősportoló, de valamilyen oknál fogva nem ajánlja, akkor megírhatná az indokát.
Ez egy 67%-os protein, ha megnézed az összetételét:
Instantized Whey Protein, Micellar Casein Protein, Maltodextrin, Cocoa Powder (20-22%), L-Arginine HCl, L-Glutamine, Thickener (Xanthan Gum), Flavorings (FERM Chocolate, Chocolate, Creamy Vanilla), Ascorbic Acid, Articial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose).
Láthatod, hogy........ a 3-dik legtöbb összetevő egy szénhidrát (malto), és ha mondjuk 1500mg AHCL van benne, akkor ennél jóval több lehet benne a cukor.
Az pedig, hogy MMA stack-hez csapják, csaphatják, akár a kerékpáros, vagy sakkozó stack-hez is. ;-)
Egy küzdősportolónak egy kicsit más kellene..... természetesen a fehérjén kívűl energizáló, joint
Köszönöm a válaszokat!
Én is úgy vélem, hogy a Whey Protein jobb.
Ezekől a PeakShop-os termékekről tudna valaki véleményt írni?
Ez a termék valóban jó termék, de egy kissé drága. Egy kcisit szétnéznél hasonlót is találnál......
Félreértettél!
Egyéni véleményre gondoltam. A termékleírást az oldalon már Én is elolvastam. Meg egyéb termékekről is olvasgattam már, csak jobban szeretem, ha leírja valaki a tapasztalatait..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!