Krissz20 kérdése:
Egy ideje járok konditerembe kb fél éve. Eddig nem szedtem semmit most szereztem be pár dolgot. Jumbo, Hyper Mass 5000, crea-TOR, Mega amino 3200.100% whey protein. Sajnos nincs sok tapasztalatom, hogyan szedjem ezért kérem a segítségeteket?
Figyelt kérdés
Eddig így fogyasztom: Reggel Jumbo 2 adagolókanál, +zabpehely, edzés előtt 4-6 creator kapszula.4db amino tabletta, edzés után 4db Amino, Hyper Mass +100%whey protein turmix. Lefekvés előtt 2 adagoló kanál Jumbo. Igy jó? Vagy min változtassak? Esetleg kell még valami +ba?2013. nov. 19. 19:33
1/4 A kérdező kommentje:
20év 182cm 72kg :)
2013. nov. 19. 19:34
2/4 djsonik válasza:
Hanyagold a Jumbot reggel és lefekvés előtt, abból egy rendes adag kell csak edzés után, amíg az van felesleges a Hyper Mass 5000-etszedned mert mind2 ugyanúgy funkcionál csak a Jumbóba kicsit több a fehérje. A 100% WP-t edd rggel 1 kanállal zabpehelyhez a crea-tor... xd erre inkább nem írok semmit mert szerintem gagyi termék de ha már megvetted 4-6 kapszula edzés előtt. Szóval: Reggel 1adag protein zabbal edzés előtt 30perccel crea-tor edzés után 1 adag jumbo mikor elfogyott mehet a hyper mass de rakj mellé kb fél adag proteint is afehérje miatt. És lefekvés előtt inkább túrót egyél a kazein miatt.
3/4 djsonik válasza:
Mega amino 15perccel edzés előtt 1 tabi és után is 1 tabi. De ebben nem vagyok teljesen biztos várjuk meg a tapasztaltabbakat is.
4/4 djsonik válasza:
És multivitamint mindenképp szerezz b amíg az nincs felesleges aminora és crea-torra költened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!