Ha 130kg-tól nem szeretnék nagyobb súlyall fefvenyomni, de fejlődni szeretnék a lassú végrehajtáson kívül még milyen módszerek vannak?
Figyelt kérdés
Már 15 ismétlés megy vele.2013. dec. 24. 22:52
1/6 anonim válasza:
szép estét, és további álmodozást...
ha már ekkora súllyal nyomnád, egy kis időnek el kellett volna telni, ahhoz képest, mikor elkezdted, és egy kis infónak is fel kellett volna jönnie a kobakba, erről a sportról...:)
2/6 anonim válasza:
Ha nem akarsz 130 kg-nal tobbel nyomni akkor az ismétléseket emeld és a szabályos vegrehajtasra fokuszalj lassu negativokkal.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem csinálom régen,de már az elején 90 kg-ot kinyomtam.Pár hónap alatt elértem a 130kg-ot de ha a fölé mentem a szívem nem bírta,és a vérnyomásom megnőtt.Ezért növeltem az ismétlést.Próbáltam minél többet kinyomni és lassan érzéssel hogy mell dolgozzon.Mostanra megálltam a fejlődésben.Sok tudást felvettem,de tudást nem lehet ebben a sportban azt mondani ,hogy elég,én mindent tudok!Akár itt is tudnak segíteni 1-2 jó tippel.Van még 1 módszer az erőltetett negatív ,de ahhoz segítő kellés én egyedül edzek.
2013. dec. 25. 00:08
4/6 anonim válasza:
Csinálj megállított ismétléseket, nem tudom, hogy ez e a pontos neve. A lényeg az, hogy leengeded a súlyt és nem nyomod ki rögtön hanem megállítod de nem pihenteted a mellkasodon hanem megtart 1-2 másodperc aztán kinyom. Sokkal nehezebb mintha simán csinálnád, ha szabályosan csinálod 15 ismétlés helyett max 8 fog menni.
5/6 norbi2010 válasza:
90kg-t nyomtál mikor kezdted? :O
Nem létezik, sportoltál valamit előtte?
6/6 A kérdező kommentje:
5 TUSA :)Szerintem az erőm inkább abból van,hogy vidéken nőttem fel.Nagyon sok disznó vágás,kukoricát pakoltam sokat,pláne ősszel,akkor mindig nagyon jó erőben voltam.Nagyapám kőműves volt,és mellette voltam gyerekként segéd és észrevettem amikor a talicskát tologattam tele híg betonnal,pláne lejtős részen,a mellizmom pláne az alsó része nagyon bedurrant.Sokx fél nap csak azt csináltam.Próbáld ki :)
2013. dec. 26. 02:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!