Alsó borda tájékra hogy milyen gyakorlatokkal lehet izmot építeni?
Figyelt kérdés
Tehát a hosszú hátizom és a csípő közötti területre? Csak mert nekem elég széles csípőm van alapból, meg a vállaim is, és minimális felesleggel is a csípőn már látszik a különbség a csípő és a hosszú hátizom közötti bemélyedés miatt :D Nemtom így érthető e.2013. dec. 23. 14:20
1/6 dirtboy válasza:
számomra nem
addig értem hogy széles a csípőd meg a vállad de hogy utána mit szeretnél azt már nem értem.
a bemélyedést sem vágom hogy miféle bemélyedésről van szó.
esetleg egy kép amin bekarikázod a problémádat sokat segítene.
a kép nem muszáj hogy rólad legyen,elég egy sima férfi hát kép is.
2/6 A kérdező kommentje:
a törzs fölötti részre gondoltam, az van kicsit szemből nézve bentebb, mint a csípő. Arra a részre szeretnék izomot építeni. A széles hátizom alsó részére.
2013. dec. 23. 14:53
3/6 dirtboy válasza:
ez most megint értelmetlen,a törzs fölött a hátadon de még szemből is látszik.
ez számomra error
esetleg erre a területre gondolsz?
4/6 A kérdező kommentje:
igen arra. Megjegyzem az alsó hátizom szemből is látszik.
2013. dec. 23. 17:16
5/6 dirtboy válasza:
felhúzás,hiperhajlítás,hiperhajlítást oldalfordítással csináld rá.
ezek megdolgoztatják azt a részt.
megjegyzem ez a terület nincs a törzs fölött mint ahogy írtad.
6/6 A kérdező kommentje:
Oks kössz a választ ment a +
2013. dec. 23. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!